Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Αγάπη...

Αλις Κούπερ: Η ...συμφωνία θανάτου με τη σύζυγό του και η διευκρίνιση (Photo) - Media
Άλλοι υπογράφουν προγαμιαία συμβόλαια και άλλοι σύμφωνα συμβίωσης... Ο Αλις Κούπερ και η επί 43χρόνια σύζυγός του, Σέριλ Γκοντάρ, έχουν «υπογράψει»... συμφωνία θανάτου.
«Εχουμε κάνει συμφωνία – Δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει ο ένας χωρίς τον άλλο» είπε ο θρύλος της μέταλ στη βρετανική Mirror. «Οποτε κι αν αυτό συμβεί, θα το κάνουμε μαζί. Είμαι παντρεμένος εδώ και 43 χρόνια με το πιο υπέροχο κορίτσι στον κόσμο. Δεν έχουμε απατήσει ποτέ ο ένας τον άλλο», πρόσθεσε. 

Ωστόσο, στη συνέχεια έσπευσε να διευκρινίσει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι με τη συζυγό του δεν έχουν συμφωνία θανάτου, αλλά συμφωνία ζωής. «Αγαπάμε πολύ τη ζωή. Αυτό που εννούσα είναι ότι επειδή είμαστε σχεδόν πάντα μαζί, στο σπίτι ή στο δρόμο, αν συμβεί κάτι σε κάποιον από εμάς το πιο πιθανό είναι να είμαστε μαζί εκείνη την ώρα. Αλλά κανένας από τους δύο μας δεν έχει ρήτρα αυτοκτονίας (...)». 

4 σχόλια:

  1. Πρόσεχε, Alice, γιατί, "sometimes, love's a loaded gun" https://www.youtube.com/watch?v=jcEzx5HLYEw
    (and it shoots to kill.. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το εν λόγω τσιτάτο το είχα στείλει σε καψουροsmsάκι(στην πρώιμη φάση, όπου τα sms ήταν τζάμπα κι όλη η Ελλάδα επικοινωνούσε μ'αυτά), μια ζεστή καλοκαιρινή νύχτα σαν και τη σημερινή.. Άσχετο αν στην πορεία αποδείχτηκε πως.. https://www.youtube.com/watch?v=IaNQ3DKNISo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το φίδι του εγωισμού

  Ο εγωισμός είναι ένα πολύ ύπουλο φίδι που συνήθως, όμως, εμφανίζεται στη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Και μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μας έ...