Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Ποικιλία



Τι να πρωτοδιαλέξω.Το απαίσιο ύφος των ΣΥΡΙΖΑιων όταν με τα exit polls έβλεπαν να έρχεται η συντριβή,την αλαζονεία των Νεοδημοκρατών λόγω αυτοδυναμίας,την αγωνιστική νιρβάνα του ΚΚΕ, το "δεν ξέρω που πατώ ακριβώς" στυλ του ΚΙΝΑΛ,το σόου του Κούγια,τι; Πραγματικά τι να διαλέξω;Γι'αυτό δεν υπάρχουν σατιρικοί καλλιτέχνες σήμερα.Πώς να σατιρίσεις τις καρικατούρες; 

6 σχόλια:

  1. Συγχωραμε παπα Κώστα αλλά τα λες γενικά και αόριστα.
    Η λεγόμενη "αριστερά" ήταν πάντα και είναι-λόγω ιδεολογίας και θέσης- κατα του εθνους ως γνωστόν. Τι να πουμε για τον αχταρμα του κκε εσωτερικου αστα να πανε. Ζήσαμε τα καμωματα τους, όχι αλλο ήμαρτον! Παιδί ήμουν και απο τοτε ενιωθα την καταντια αυτη, ελεος. Να μην τους ξαναδουμε ποτε μα τον Υψιστο! Ας μας φωτισει ολους γι αυτό.
    Τωρα την αλαζονια της ΝΔ λόγω αυτοδυναμιας δεν το πιανω. Ισως καποιοι να υπερεβαλαν αλλα οπως και ναχει χιλιες φορες ετσι παρα να παιζουν τα πολιτικα τους παιχνιδια οι ζαιοι-πασοκοι για την μαχη της καρεκλας-εξουσιας. Φτανει ως εδω αυτα τα αισχη στου κασιδι το κεφαλι. Τωρα αν τα σκ@τωσουν λογω αλαζονιας οι της νδ θα βρεθουν κι αυτοι στον πατο απλα. Ευχομαστε ολοι πως οχι, κραταμε πισινες βεβαια αλλα ελπιζουμε, ποσο αλλο που να παρει, ποσο!
    Το πρωην πασοκ δλδ κιναλ..τι ψαχνεις, δουλεια κανουν οι ανθρωποι, πολλοι απο ολους αυτους αεργοι και συνδικαλιστες, κοντολογις τρια πουλακια καθονται. Αεργοι ειναι παμπολλοι στην πολιτικη "σκηνη", καριεριστες οι περισσοτεροι τι ψαχνεις.
    Για τον Κουγια αν εννοεις το συμβαν με τον Χατζινικολαου που ετυχε να το δω και πηρε εκταση, γεια στο στομα του!!!! Δεν με νοιαζει αν ειναι οτι ειναι ο Κουγιας αλλα οτι ειπε ειναι 100% αληθεια. Τωρα γιατι ο Νικολακης εκανε σοου, γιατι αυτος το εκανε κι οχι ο Κουγιας αυτος ξερει.
    Καρικατουρες ειναι οι περισσοτεροι της βουλης. Οι ανθρωποι λες και ειναι σε γυαλα, ζουν αλλου αλλα σιγουρα οχι στον πραγματικο κοσμο. Κατι σαν τους λεγομενους "σταρς"
    Ολοι τους ειναι μια ζωντανη σατυρα, λάιβ.
    Το θλιβερο δεν ειναι ολοι αυτοι. Το θλιβερο της ολης υποθεσης ειμαστε ολοι ΕΜΕΙΣ! Αλλωστε αυτοί ειναι ο καθρεπτης του συνολου, ημων δλδ! Αυτο ειναι το θλιβερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως κάπως μονόπλευρα τα βλέπετε τα πράγματα.Άεργοι οι ΠΑΟΚΟΚΙΝΑΛιστες, εναντίον του έθνους οι αριστεροί και οι δεξιοί τι;Πόσο σκληρά έχει δουλέψει ο Κυριάκος;Πόσο πατριωτικό ήταν το "η Κύπρος κείται μακράν" και το "δεν θα χαλάσω τις σχέσεις με την Τουρκία για πέντε οικογένειες" του Εθνάρχη;Ή η εξωτερική πολιτική της Ντόρας;
      Και διαφωνώ πλήρως με τη λογική "πόσο χειρότεροι θα είναι αυτοί"γιατί εδώ και είκοσι χρόνια μας πήγε σε Σημίτη,Κωστάκη, ΓΑΠ μέχρι που μας έφτασε στον cool Αλέξη.Άλλωστε δεν είναι τίποτα άγνωστοι οι υπουργοί αυτής της κυβέρνησης.
      Γα το περιστατικό Κούγια,το οποίο το είδα ζωντανά κι εγώ,βάζω στοίχημα πως ήταν συμφωνημένο να γίνει...
      Είμαστε θλιβεροί γιατί ενώ υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι στα ψηφοδέλτια,εμείς συνεχίζουμε να ψηφίζουμε τα λαμόγια

      Διαγραφή
  2. Καθολου μονοπλευρα, δεν ειπα ουτε πηρα το μερος των δεξιων. Αλλα στην προκειμενη προτιμω το μπλε "κακο" αν θες απο την υπερ-απατη των κοκκινων. Γιατι μη μου πεις οτι τετοια προκλητικα ψεματα, τετοια ανθελληνικη πολιτικη και αλαζονεια εχουεμ ξαναδει τα περασμενα χρονια. Μονο και μονο το Ματι και η διαχειριση του μετα την καταστροφη αρκει.
    Φυσικα και συμφωνω με οτι εγραψες για το παρελθον.
    Ομως ενας αξιολογος μονο δεν φερνει ανοιξη. Ο περισσοτερο λογικος και αποτελεσματικος για μενα πχ ειναι ο Τζημερος, οσες φορες τον εχω ακουσει λεω γεια στο στομα σου, κοινη λογικη ο ανθρωπος και οχι "ποιητης" και αερολογος. Ομως μονος του δεν μπορει να κανει κατι. Αρα καταληγουμε στα ιδια και στα ιδια. Και στους μπλε πχ υπαρχουν αξιολογοι ανθρωποι, αλλα δεν κανουν αυτοι πολιτικη, αυτη ειναι προσχεδιασμενη.
    Το θεμα ειναι οπως εγραψα οτι ολοι αυτοι που εκλεγονται ειναι ο καθρεπτςη μας, αρα ας γινουμε εμεις λιγακι περισσοτερο σοφοι μπας και αλλαξει αυτη η κατασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μόνο για το Μάτι.Το οποίο πράγματι είναι από τις πιο μαύρες σελίδες της χώρας.
      Στα άλλα όλα διαφωνώ.Έχουμε δει πολύ χειρότερες κυβερνήσεις όσο κι αν συγκεκριμένα ΜΜΕ λένε ακριβώς αυτό που έγραψες.
      Ο Τζήμερος ούτε λογικός ούτε σοβαρός είναι.Όποιος τον παρακολουθεί το ξέρει.Και η πολιτική που υποστηρίζει θα στείλει τη μισή Ελλάδα και παραπάνω να κοιμάται στα παγκάκια.
      Δεν είναι μόνο οι επιλογές μας που στέλνουν ανθρώπους στη βουλή,είναι και οι κομματικοί μηχανισμοί.
      Όσο για το ΣΥΡΙΖΑ,το έχω ξαναγράψει,τον έφαγαν οι Πρέσπες,η πολιτική του με τους μετανάστες-πρόσφυγες κλπ,η ανοχή στο μπάχαλο και άλλα που πηγάζουν από την ιδεολογία τους.

      Διαγραφή
  3. Ταπεινή μου γνώμη να μην ανακατεύουμε τον Ύψιστο με τις επιθυμίες μας κ δη τις πολιτικές!
    Όσο για την ελπίδα, ευτυχώς που πεθαίνει τελευταία γιατί με υπουργούς από το κατεστημένο που μας χρεοκόπησε, με Υπουργό που δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο αλλά το υπέγραψε, με Υπουργό που χρωστάει δεδουλευμένα, με Υπουργό θαυμαστή της χούντας, με Υπουργό που πουλάει βιβλία κ κινητά, με Υπουργό καταδικασμένο για εργασιακά.......βαριέμαι να συνεχίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς βλέπουμε σχεδόν ολική επαναφορά της κυβέρνησης Σαμαρά.Πώς θα πετύχει αυτό που απέτυχε παλαιότερα;Όπως και να έχει,θα δούμε.

      Διαγραφή

H δυσκολία

  Να σε δεχτεί ο Χριστός είναι εύκολο. Ο Χριστός όλους τους δέχεται. Όλους τους περιμένει. Πολλές φορές όχι μόνο τους περιμένει αλλά τους πλ...