Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Τραγωδία...


Πολύ ελαφρά πέρασε η φονική κακοκαιρία.Ειδικά αν σκεφτούμε πως επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους,δύο παιδιά ανάμεσά τους δύο και οκτώ ετών.Το ότι οι έξι ήταν τουρίστες δεν κάνει τον απολογισμό λιγότερο θλιβερό απ' ό,τι αν ήταν Έλληνες.Δεν πιστεύω πως γίναμε τόσο παλιοτόμαρα πια.Ίσως έπαιξε ρόλο πως δεν μπορούσε να γίνει πολιτική εκμετάλλευση του θέματος καθώς η κυβέρνηση είχε τρεις μέρες όλες κι όλες από την ορκωμοσία.Πιο πολλή σημασία δόθηκε στη ζημιά που έπαθαν οι τουριστικές υποδομές της Χαλκιδικής.Άρα και το πόσο τραγικό είναι κάτι στην Ελλάδα ορίζεται από τα συμφέροντα.Πολιτικά,τουριστικά,οικονομικά.Μάλιστα...

7 σχόλια:

  1. Ο Βρουτσης απέσυρε τον ΑΜΚΑ από τους ξένους ανασφάλιστους(πρόσφυγες δηλαδή) είναι κίνηση εντυπωσιασμού(όπως κίνηση εντυπωσιασμού ήταν κ της Υπουργού Παιδείας για ιεροδιδάσκαλους στα σχολεία) , κίνηση χαϊδεματος των «χριστιανών» που ζητούσαν υγεία κ Παιδεία μόνο για Έλληνες!
    Όταν το μέτρο θα απλωθεί κ στους ανασφάλιστους Έλληνες, τότε θα είναι ίσως αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνώ.Δε γίνεται να πληρώνει το χρεοκωπημένο κράτος όσους μπήκαν παράνομα στη χώρα.Είναι πρακτικό το ζήτημα και όχι εντυπωσιασμού.Βέβαια πρέπει να βρεθεί μια λύση.Θα μπορούσαν να αναλάβουν οι καλοταϊσμένες ΜΚΟ.Γι'αυτό υπάρχουν άλλωστε.Όχι μόνο για περίεργα παιχνίδια.
      Αυτό για τους ιεροδιδασκάλους δεν το ξέρω.Δεν ξέρω καν τι εννοείς.Αν μιλάμε για δασκάλους που είναι και παπάδες δε βλέπω τι πρόβλημα υπάρχει αρκεί να παίρνουν έναν μισθό και όχι δύο.
      Όταν και αν το μέτρο απλωθεί σε ανασφάλιστους Έλληνες(που αμφιβάλλω) θα το δούμε.
      Γενικά αυτός ο γλυκανάλατος ανθρωπισμός,όπως έχω ξαναγράψει,δεν μου αρέσει.

      Διαγραφή
  2. Διαφωνώ!σε ό τι γράφεις.
    Για ιεροδασκαλους μίλησε η Κεραμεως, το τι εννοούσε θα πρέπει η ίδια να το πει.
    Γθα τους ανασφάλιστους ίσχυε το 13,14....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς και διαφωνούμε .Επιμένω πως η βλακεία δεν είναι ανθρωπισμός

      Καλά δεν την ρώτησε κανείς ;
      Ιεροδιδασκάλους έχει το Ισλάμ, μήπως μίλαγε γι' αυτό ;

      Αν ξαναγίνει θα το δούμε , δεν θα κριτικάρουμε μελλούμενα

      Διαγραφή
  3. Ποιος να την ρωτήσει;
    Προς το παρόν όλοι γλύφουν κ πετσοκοβουν!
    Αυτή είναι η βλακεία, πως τα λεγόμενά της είχαν στόχο τα χαζά αυτιά που λένε, δόξα τω θεώ, επιστρέψαμε στους χριστιανούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε, Καλά..η βλακεία δε θέλει καμιά βοήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το φίδι του εγωισμού

  Ο εγωισμός είναι ένα πολύ ύπουλο φίδι που συνήθως, όμως, εμφανίζεται στη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Και μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μας έ...