Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Γνώριζαν

Αποτέλεσμα εικόνας για jester painting

Υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να πιστεύει πως οι γείτονες και οι συγγενείς του παλαβού που βίασε και σκότωσε την Αμερικανίδα στην Κρήτη, δεν ήξεραν περί τίνος πρόκειται και ότι έπεσαν από τα σύννεφα;Όλοι ήξεραν και κανείς δε μίλησε διότι θα μπλέξανε συγγενολόγια και συμφέροντα και το "να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο".Και αν κρίνω από τα Κύθηρα(να τα πάλι) ίσως και η τοπική αστυνομία να είχε γνώση του θέματος αλλά...κοίταζε αλλού.Έτσι λειτουργεί η ελληνική(και όχι μόνο) επαρχία και όποιοι φαντάζονται αγαθούς και αγνούς ανθρώπους να αλλάξουν πλευρό που κοιμούνται.

6 σχόλια:

  1. Φυσικά κ γνώριζαν.
    Είχαν προηγηθεί κ άλλες επιθέσεις.
    Στα Κύθηρα όλοι γνωρίζουν ότι είναι/ήταν; υπόδικος ο υπεύθυνος της παιδικής βιβλιοθήκης!για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας κ όλοι κάνουν πως δεν τρέχει τίποτε όταν τον συναντούν.
    Αντί να ντρέπεται αυτός, ντρέπονται οι γονείς να αναφερθούν στο γεγονός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά αυτά που λέτε όμως θα πρέπει κάποιοι που έχουν γνώση να μην μένουν μουγγοί ή με κάποιον τρόπο να δρουν, να μην μένουν απαθείς για την προστασία του συνόλου. Και τέλος πάντων κάπως θα πρέπει να σταματήσει αυτό το θέατρο του παραλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι οι γονείς!
    Απειλήθηκα με μήνυση, όταν εκφράστηκα κάπως..πώς να το πω... θυμικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νόμισα πως υπήρχαν παιδιά που παρενοχλήθηκαν και οι γονείς τους δεν μπορούσαν να μιλήσουν.Ε,δε θυμάσαι τι έγραφε τότε ο συγχωρεμένος διαχειριστής των Κυθ.Νέων;Όλους τους απειλούσε με μηνύσεις.

      Διαγραφή

Δυσκολίες

  Οι κουβέντες για το σχέδιο και τη δικαιοσύνη του Θεού δυσκολεύονται κάθε φορά που κάποιοι γονείς θάβουν το ανήλικο ή νεαρό παιδί τους. Μα ...