Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Ο δόκιμος μοναχός Zaza στο InterPressNews για το Davit Gareji

Η μονή Udabno βρίσκεται στην επικράτειά μας και αυτή η δράση σημαίνει βίαιη κατοχή της μονής, δήλωσε ο δόκιμος μοναχός Zaza στο InterPressNews στον Davit Gareji. Είπε ότι η κατάσταση έχει ησυχάσει προς το παρόν, αλλά ένα περιστατικό έλαβε χώρα χθες μεταξύ των Αζέρων συνοριοφυλάκων και των ντόπιων. Είπε ότι οι Αζέροι  συνοριοφύλακες έβγαλαν εικόνες από το μοναστήρι και τις παρέδωσαν στους Γεωργιανούς συνοριοφύλακες.

"Αυτή η παρεξήγηση δημιουργήθηκε μετά την αφαίρεση των εικόνων από τους ναούς από τους Αζέρους συνοριοφύλακες . Προφανώς, οι άνθρωποι ανησύχησαν για το γεγονός αυτό, αλλά τέτοια πράγματα θα συμβαίνουν πάντα και το πρόβλημα παραμένει άλυτο μέχρι να ανοίξει η μονή και όλοι να μπορέσουν να περπατήσουν εκεί ελεύθερα », δήλωσε ο δόκιμος Zaza.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η μονή πρέπει να ανοίξει και να επιτρέπεται στους ανθρώπους να μπουν όσο το δυνατόν συντομότερα.
"Υπάρχει ένας χάρτης, τον οποίο καθιέρωσαν ο Σεβαρντνάτζε [πρώην πρόεδρος της Γεωργίας] και ο Αλίεφ (πρώην πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν) είναι ο μόνος επίσημος χάρτης που πρέπει να καθοδηγήσει τις πλευρές  Γεωργίας-Αζερμπαϊτζάν  κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H δυσκολία

  Να σε δεχτεί ο Χριστός είναι εύκολο. Ο Χριστός όλους τους δέχεται. Όλους τους περιμένει. Πολλές φορές όχι μόνο τους περιμένει αλλά τους πλ...