Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Καλή χρονιά!

Αποτέλεσμα εικόνας για new year celebrations

Δεν μπορώ αυτό το πράγμα με την αλλαγή του χρόνου.Όχι, δεν το πάω εκεί που φαντάζεστε αλλού το πάω.Δεν αντέχω αυτά τα βαριά θεολογικά κείμενα που αναλύουν την έννοια του χρόνου όπως θα έπρεπε να τη βλέπει ένας χριστιανός ή με κάτι άλλες αρλούμπες που γράφουν,πως για την Εκκλησία δεν αλλάζει τώρα ο χρόνος αλλά την πρώτη Σεπτεμβρίου(Ίνδικτος) και άρα δεν πρέπει να γιορτάζουμε ή να κάνουμε κάτι γιορτινό.Ενώ τη πρώτη Σεπτεμβρίου δεν κρατιούνται από τη χαρά τους όλοι αυτοί.Όλη τη πνευματικότητα στο πως να κάνουν τους άλλους ακόμα πιο μίζερους την εξαντλούν.


Κοιτάξτε.Τίποτα το φοβερό δεν γίνεται με την αλλαγή του χρόνου.Ούτε ο κόσμος αλλάζει ούτε η ροή της ιστορίας ούτε ο χρόνος ο ίδιος αλλοιώνεται.Χαίρω πολύ.Απλά μια ευκαιρία για γιορτή και ανσύνταξη είναι.Λίγο να ξεδώσουν αυτοί που πήζουν τον υπόλοιπο χρόνο.Ε,ας μη τους το στερήσουμε.

Όσο γι' αυτούς που στραβώνουν και πιστεύουν πως το γλέντι αυτής της βραδιάς είναι βαλβίδα η οποία αν δεν υπήρχε θα έσκαγε όλη η κρυμμένη και καταπιεσμένη επαναστατικότητα του ανθρώπινου γένους,έχω να προτείνω κοτόσουπα ,λίγο κρασάκι κόκκινο και έναν καλό ύπνο.Την επομένη θα είναι περδίκια.

Άντε και καλή χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δυσκολίες

  Οι κουβέντες για το σχέδιο και τη δικαιοσύνη του Θεού δυσκολεύονται κάθε φορά που κάποιοι γονείς θάβουν το ανήλικο ή νεαρό παιδί τους. Μα ...