Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Κλειστή η Μονή Jvari στη Mtskheta λόγω μικροπωλητών

Jvari Monastery closed for tourists

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου του Πατριαρχείου, Andrea Jagmaidze, ο λόγος για το κλείσιμο της Μονής Jvari στη Mtskheta είναι η κατάσταση που δημιουργούν οι μικροπωλητές.

Επί του παρόντος, οι τουρίστες δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο μοναστήρι. Σύμφωνα με τον Andrea Jagmaidze, οι μικροπωλητές πιθανότατα δεν θα επιτρέπεται πλέον να εμπορεύονται στην εν λόγω περιοχή.


"Ξέρω ότι η μονή έκλεισε προσωρινά και ο λόγος είναι οι μικροπωλητές. Υπάρχει μια πολύ ανεξέλεγκτη κατάσταση, η οποία είναι ακατάλληλη για το μοναστήρι." "Απ' όσο γνωρίζω, ένας τόσο μεγάλος αριθμός  μικροπωλητών αποτελεί σοβαρό πρόβλημα για το μοναστήρι . Η κατάσταση πρέπει να ρυθμιστεί .Όπως γνωρίζετε, αυτό το μοναστήρι βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και το επισκέπτονται επισκέπτες από διάφορες τάξεις.Η ροή των τουριστών είναι μεγάλη, έτσι φυσικά ο ηγούμενος του μοναστηριού απαιτεί ρύθμιση της κατάστασης », - δήλωσε ο πρωθιερέας  Andrea Jagmaidze.

interpressnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H δυσκολία

  Να σε δεχτεί ο Χριστός είναι εύκολο. Ο Χριστός όλους τους δέχεται. Όλους τους περιμένει. Πολλές φορές όχι μόνο τους περιμένει αλλά τους πλ...