Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Ο Βλαξ



Επιστρέφω , με δεύτερο κειμενάκι , στο ζήτημα της συζυγικής απιστίας.Υπενθυμίζω ότι ασχολούμαι αποκλειστικά με την αντρική πλευρά του ζητήματος.

Είναι πολύ φυσικό ένας παντρεμένος από δεκαπενταετία και πάνω άντρας, να γοητεύεται όταν γνωρίζει μια γυναίκα ευπαρουσίαστη είτε κοντά στην ηλικία του είτε αρκετά μικρότερη που του δείχνει ένα κάποιο ενδιαφέρον.Είναι πολύ φυσικό αυτό διότι είναι απολύτως βλαξ.


Προφανώς και μια άλλη γυναίκα μπορεί να του φαίνεται πιο γοητευτική , μυστηριώδης, ενδιαφέρουσα κλπ από τη σύζυγό του από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανενός είδους ρουτίνα ανάμεσά τους.

Προφανώς και δεν θα του γκρινιάξει για τις καθαριότητες, τους βαθμούς των παιδιών στο σχολείο, τους λογαριασμούς κλπ αφού δεν την αφορούν όλα αυτά.Ένα κάποιο είδος ρουτίνας θα μπει ανάμεσα στο παράνομο ζευγάρι εφόσον γίνει αυτό:ζευγάρι.Εκεί θα έχουν κάποια κοινά θέματα να αντιμετωπίζουν και θα αρχίσουν και οι τριβές.Οπότε,προς τι η φασαρία;

Βέβαια υπάρχει και η άλλη λύση.Μόλις εμφανιστούν οι τριβές αυτές ,πάει για άλλη.Στην περίπτωση αυτή φίλε μου,δεν είσαι ούτε έξυπνος ούτε πονηρός.Ένας γάιδαρος και μισός είσαι  και δεν φταίνε και σε τίποτα τα τετραποδάκια τα καημένα.Και βλαξ.

Αυτά για την ώρα και θα επανέλθω επί του θέματος κάποια στιγμή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H δυσκολία

  Να σε δεχτεί ο Χριστός είναι εύκολο. Ο Χριστός όλους τους δέχεται. Όλους τους περιμένει. Πολλές φορές όχι μόνο τους περιμένει αλλά τους πλ...