Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Το Πατριαρχείο της Γεωργίας για την πρόσφατη κατάσταση γύρω από το Μοναστήρι Jvari στη Mtskheta.

Το Πατριαρχείο της Γεωργίας δημοσίευσε μια δήλωση σχετικά με την πρόσφατη κατάσταση γύρω από το Μοναστήρι Jvari στη Mtskheta.
"Όπως είναι γνωστό, η σημερινή κατάσταση γύρω από το Μοναστήρι Jvari είναι ένα βήμα για τη ρύθμιση των δραστηριοτήτων των μικροπωλητών. Δυστυχώς, υπάρχει μια δυσάρεστη κατάσταση κοντά σε άλλα μνημεία πολιτιστικής και πνευματικής σημασίας.

Καταλαβαίνουμε ότι οι άνθρωποι ζουν σε συνθήκες φτώχειας και χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους για να βρουν το καθημερινό ψωμί τους , αλλά όταν υπάρχουν πολλοί τουρίστες και προσκυνητές στη χώρα, είναι άσχημο η Γεωργία του 21ου αιώνα να εκπροσωπείται με αυτή την αταξία  δίπλα στους ναούς της προηγούμενης εποχής .
Το Πατριαρχείο της Γεωργίας καλεί την κυβέρνηση και, πρωτίστως, το Υπουργείο Πολιτισμού να λάβει αποτελεσματικά μέτρα για τον εξευγενισμό των δραστηριοτήτων των μικροπωλητών στις περιοχές που γειτνιάζουν με την Εκκλησία ", αναφέρει η δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το φίδι του εγωισμού

  Ο εγωισμός είναι ένα πολύ ύπουλο φίδι που συνήθως, όμως, εμφανίζεται στη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Και μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μας έ...