Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Η κοινότητα Sikh στις ΗΠΑ προσφέρει δωρεάν γεύματα σε εργαζόμενους που επηρεάζονται από την διακοπή λειτουργίας της κυβέρνησης

Sikh Community In US Offers Free Meals To Workers Affected By Shutdown

ndtv.com

ΧΙΟΎΣΤΟΝ: Η κοινότητα των Sikh στο Σαν Αντόνιο του Τέξας προσέφερε δωρεάν γεύματα στους Αμερικανούς κυβερνητικούς υπαλλήλους που πλήττονται από τη συνεχιζόμενη διακοπή λειτουργίας που έχει αφήσει χιλιάδες χωρίς αποδοχές στη χώρα.

Η μερική διακοπή της κυβέρνησης, η οποία εισήλθε στην τέταρτη εβδομάδα, άφησε περισσότερους από 800.000 εργαζόμενους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης εκτός εργασίας από όλα τα βασικά τμήματα.

Οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι, οι οποίοι αναγκάστηκαν να εργαστούν χωρίς αμοιβή ή είχαν πάρει άδεια άνευ αποδοχών κατά τη διάρκεια του μερικού αποκλεισμού της κυβέρνησης,  έλαβαν φρέσκα παρασκευασμένα χορτοφαγικά γεύματα για τρεις ημέρες από τις 11 Ιανουαρίου.


Οι εργαζόμενοι της κοινότητας Sikh προετοίμασαν το μενού gurdwara που περιλάμβανε φακές, λαχανικά, ρύζι και τορτίγιες.

"Οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες που έχουν πληγεί από το κλείσιμο προσκαλούνται στο κέντρο Sikh όλο το Σαββατοκύριακο για δωρεάν γεύματα που ξεκινούν σήμερα", ανέφερε το Κέντρο στο Facebook την Παρασκευή.


Η ιδέα τράβηξε σύντομα αρκετούς εθελοντές που προσφέρθηκαν να έρθουν και να μαγειρέψουν για να τροφοδοτήσουν τους ανθρώπους.

"Η κοινότητα Sikh είναι εκεί για να υποστηρίξει τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους που δεν έλαβαν τους μισθούς τους. Επίσης, η κοινότητα των Sikh εκτιμά τις υπηρεσίες τους και πιστεύει πως χρωστάμε ευγνωμοσύνη  σε εκείνους τους άνδρες και τις γυναίκες  που προσφέρουν μια θαυμάσια υπηρεσία στο έθνος", δήλωσε ο Balwinder Dhillon,πρόεδρος του κέντρου Sikh του Σαν Αντόνιο.


"Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους υποστηρίξουμε με ένα ζεστό γεύμα για τις επόμενες τρεις ημέρες", είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το φίδι του εγωισμού

  Ο εγωισμός είναι ένα πολύ ύπουλο φίδι που συνήθως, όμως, εμφανίζεται στη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Και μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μας έ...