Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Τι και πώς να σχολιάσω !




 - Τσιρλίντινγκ στα ελληνικά σχολεία.Αυτό.Δε χρειάζεται καν σχόλιο ή διακωμώδηση. Η είδηση το κάνει μόνη της


- Τι ωραία που τα είπε βρε ο Μητροπολίτης Μόρφου.Να μη φορέσουν μάσκες τα παιδιά σας είπε.Ας μην πάνε σχολείο μερικούς μήνες ή χρόνια.Σιγά τι θα χάσουν.Τα δυτικά γράμματα.Αυτά είπε.Σε λίγο δεν θα έχω τι να σχολιάσω.Δεν μπορώ να το κάνω πιο αστείο ούτε αυτό...


- Κολλάει ή δε κολλάει κορωνοϊός στην εκκλησία μέσα, με ρωτάνε.Όσο δεν έχουμε κρούσματα στην περιοχή σίγουρα όχι, τους απαντώ και καθαρίζω!


- Κληρικός που έλεγε,λέει η είδηση,πως δεν κολλάει ο κορωνοϊός από τη Θεία Κοινωνία,κόλλησε κορωνοϊό.Αυτός ο τίτλος.Διαβάζοντας το άρθρο βλέπουμε πως κόλλησε από φιλικό του πρόσωπο που συνάντησε στις διακοπές του και είχε ασθενήσει.Και η δημοσιογραφία παραμένει σε υψηλά επίπεδα στη χώρα μας.Και αυτή.


- Επέστρεψε το Big Brother ! Και φυσικά οι Έλληνες το τίμησαν με την επιλογή τους.Ρε γαμώτο,θα με αφήσετε να κάνω κανένα ,έστω κρύο, αστείο;Κάθε είδηση και ανέκδοτο σήμερα.Νομίζατε πως έχουμε πιάσει πάτο,ε;Αθώα μου παιδιά!


- Το να μπαίνει σε σελίδες στο διαδίκτυο και να βρίζεις-και μάλιστα ανώνυμα- όσους πιστεύουν σε κάτι διαφορετικό από σένα είναι η απόλυτη ξεφτίλα.Τουλάχιστον όταν αυτό το κάνεις σε ένα καφενείο μπορεί να εισπράξεις και καμιά μπούφλα.Αλλά κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία ή την απόσταση του πληκτρολογίου.Πω πω φίλε...

6 σχόλια:

  1. Ο Μόρφου αναφέρθηκε στα πρωτάκια/νηπιάκια/προνηπιάκια και στο επίπεδο "εκπαίδευσης" που τους παρέχεται περιγράφοντάς το ως "Ο Τοτός και οι τοτοί", ατάκα που περνά, πλέον, στην ιστορία, για το ευφάνταστο και το εύστοχο του πράγματος.
    Αγαπάμε Νεόφυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μόρφου, να ναι καλά ο άνθρωπος, αν υπήρχε γραφικόμετρο θα το είχε στα κόκκινα σε μόνιμη βάση.
    Θυμάσαι προ ημερών που έλεγα ότι ο Κονάνος τουλάχιστον είναι ακίνδυνος σε σχέση με άλλους; Ε ο Μόρφου είναι ένας ψεκασμένος Κονάνος που έπεσε στην μαρμίτα με τα ψυχότροπα μανιτάρια και έχει πολύ κόσμο που τον ακολουθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πιστεύω πως όλοι αυτοί οι εκκλησιαστικοί που τα λένε αυτά,απλά φοβούνται πολύ,δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και γι'αυτό φτιάχνουν κάτι σαν εναλλακτική πραγματικότητα που είναι και πιο κοντά στα μέτρα τους.Δεν είναι θέμα ψεκάσματος ή κάτι άλλο

      Διαγραφή
    2. Εγώ βλέπω μια μόνιμη μανία καταδίωξης, μια φοβία ότι κάποιος πάντα μας επιβουλεύεται (τέκτονες, κομμουνιστές, Εβραίοι, Σόρος, ιλλουμινατι, Μπιλ Γκειτς, κορονοιος, 5G). Ειναι θεμελιώδης λίθος στην κοσμοθεωρία τους, κάτι σαν κουσούρι από τα χρόνια των διωγμών. Δεν γίνεται να μη μας διώκει κάποιος, αν αυτό δεν συμβαίνει είναι γιατί δεν το ψάξαμε αρκετά .

      Διαγραφή
    3. Όλα αυτά προέρχονται από λάθος πίστη,η οποία τους δημιουργεί μια κοσμοθεωρία,η οποία δεν επιβεβαιώνεται δημιουργώντας αμφιβολίες.Αλλά επειδή δεν αντέχουν να αμφιβάλλουν καθώς ο κόσμος τους είναι γεμάτος βεβαιότητες,μεταθέτουν τη ματαίωση της κοσμοθεωρίας τους σε κάποιους υπαρκτούς ή ανύπαρκτους εχθρούς.

      Υπογραφή : Δρ Λαγός

      Διαγραφή

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...