Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Κύθηρα-Αντικύθηρα,διάσωση αρχαιοτήτων και πολιτικά κόλπα


Εκεί στα Κύθηρα δεν ησυχάζουν ποτέ.Μια με το ένα μια με το άλλο,όλο και για κάτι θα τρώγονται.Τώρα βέβαια το πράγμα χόντρυνε κάπως με την "περίεργη διάσωση" αρχαιοτήτων στα Αντικύθηρα από εφοπλιστή ενώ ήταν ενήμερος και ο δήμαρχος.Αυτός ο δήμαρχος που δηλώνει "αφοσιωμένος στη τηρηση όλων των νόμων με ακρίβεια".Εκτός προφανώς από αυτή τη περίπτωση.Πλήρες ρεπορτάζ εδώ: https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/antikythira-periergi-quot-diasosi-quot-archaion-apo-efoplisti-poy-gnorize-mono-o-dimarchos/ και ακόμα περισσότερα εδώ http://adelinfm.blogspot.com/(θέλει λίγο ψάξιμο για να βρείτε τις αναρτήσεις αλλά αξίζει)

Το θέμα το παίζουν πολύ τα μέσα που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ(Αυγή,Εφ.Συν,documento κλπ) καθώς παλεύουν να κάνουν στοιχειώδη  αντιπολίτευση μια που το κόμμα το ίδιο δεν τα καταφέρνει.Από την άλλη αποσιωπάται από όλα τα υπόλοιπα τα οποία έδωσαν,πριν από κανά μήνα τεράστια έκταση στις δηλώσεις του ίδιου δημάρχου πως θα τους κυνηγήσει όλους μέχρις εσχάτων για τις φωτιές στα Κύθηρα.

Παιδάκια,αυτό δεν είναι δημοσιογραφία που κάνετε.Στα όρια της πορνείας φτάνει αυτό το ότι θέλει ο πελάτης που πληρώνει.Και αυτό το θέμα άξιζε κάλυψης.

Τέλος πάντων,η πολιτική έτσι είναι,και όταν θες να παίξεις μπάλα στις πιο μεγάλες κατηγορίες πρέπει να είσαι έτοιμος.Ένα παλιό κανόνι και μια πέτρινη άγκυρα σε κάνουν από κατήγορο,κατηγορούμενο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...