Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Σκέψεις ασυνάρτητες


- Πανδημία,Βηρυτός,νεκροί από πλημμύρες στην Εύβοια(μωράκι 8 μηνών ανάμεσά τους) και το 2020 συνεχίζει ακάθεκτο να μοιράζει τα δώρα που έφερε την 1η Ιανουαρίου.

- Τελικά όταν είσαι δήμαρχος και σου τύχει μια καταστροφή,δεν έχεις καμία ευθύνη.Φταίνε μόνο οι άλλοι.Αν όμως σου τύχει η στραβή και τα βγάλεις πέρα σου αξίζουν συγχαρητήρια.Ωραία δουλειά είναι αυτή!

- Μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι λοιμωξιολόγοι δεν θέλουν να γίνονται λιτανείες.Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί γίνονται.Εννοώ πως οι λιτανείες δεν είναι ένα φολκλορικό στοιχείο του πανηγυριού που τελούνται κάθε χρόνο "για το καλό" ή "για ευλογία".Άλλο σκοπό έχουν...

- Απλό το πράγμα.Κάνεις γάμο,καλείς κόσμο και κλείνεις με ένα τραπέζι για τους κουμπάρους και τους γονείς.Εκτός κι αν κάνεις το γάμο για το εφέ.Οπότε κακώς κάνεις γάμο γενικότερα.

- Καλό είναι ,όταν συγκρίνουμε τα κρούσματα της πρώτης φάσης του κορωνοϊού με τη φάση που περνάμε τώρα,να παραθέτουμε και τον αριθμό των τεστ που γίνονταν τότε με τον αριθμό των τεστ που γίνονται τώρα.Για να γινόμαστε πιο πιστευτοί και να είμαστε και πιο καθαροί.

- Παίρνεις για κατοικίδιο ένα πλάσμα που λέγεται βόας σφιγκτήρας.Μετά απορείς επειδή πήγε να πνίξει εσένα ή κάποιον άλλον της οικογενείας ή κάποιο άλλο ζωάκι;Το όνομα του ζωντανού δε σε προϊδέασε για κάτι;

- Να είσαι νομάδας χωρίς να κάνεις ούτε βήμα.Εκεί είναι το νόημα

2 σχόλια:

  1. Εμ αν δεν σπασεις αυγά ομελέτα δε γίνεται. Και για να είσαι νομάδας χωρίς να κάνεις ούτε βήμα πρέπει να σπάσεις αμέτρητα τέτοια.
    Ξέρει πολλούς που να έιναι πρόθυμοι έστω; Εγώ ελάχιστους σε όλα μου τα χρόνια. Εύχομαι να είμαι εγώ τυφλός και να μην βλέπω τίποτα.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...