Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Κορωνολήρημα


Πέρα από τις ηλίθιες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν για τον κορωνοϊό,τα τσιπάκια,τον Γκέιτς,τον Σόρος και τους Εβραίους(πάντα αυτοί είναι από πίσω),υπάρχουν ένα δυο πραγματικά επικίνδυνα πραγματάκια που πρέπει να δούμε :


-Η αποδοχή αυτής της κατάστασης ως μια κάποια κανονικότητα.Ακούω να το λένε Έλληνες και ξένοι υπουργοί και αξιωματούχοι.Δεν μπορεί να υπάρχει κανονικότητα με μάσκες,μέτρα και εντατικές.Με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο.


-Η δίωξη αναρτήσεων με θεωρίες συνωμοσίας.Όσο επικίνδυνες και να είναι,δεν μπορείς κ.υπουργέ να διώκεις τις απόψεις και να τις στέλνεις στον εισαγγελέα.Δημιουργείται πολύ επικίνδυνο προηγούμενο.Στο κάτω κάτω αν ο κόσμος τις πιστεύει,φταίει το σύστημα παιδείας που βγάζει βόδια με κάρα.


-Η άνοδος των ηλιθίων.Ο ηλίθιος είναι ανίκητος.Και τώρα παίρνει παραπάνω δύναμη λόγω του διαδικτύου και λόγω του τρόπου με τον οποίο σκέφτεται ο κόσμος.Μας έμαθαν τα τελευταία διακόσια χρόνια πως η επιστήμη είναι αλάνθαστη.Όταν η επιστήμη λοιπόν δυσκολεύεται όπως τώρα ή επειδή αντιμετωπίζει κάτι καινούριο έχει απόψεις που αναιρεί από τη μία στιγμή στην άλλη,δημιουργείται καχυποψία και προστιθέμενη ανησυχία.Εκεί αναδύονται οι παντός τύπου ηλίθιοι και παρασέρνουν μαζί τους μεγάλο αριθμό ανθρώπων,ηλιθίων και μη.Αυτό το ζήτημα υποτίμησαν και οι έτσι κι αλλιώς υπερφίαλοι επιστήμονες ανά τον κόσμο αλλά και οι πελαγωμένες κυβερνήσεις.


- Η αποδοχή και η εμπέδωση μιας κουλτούρας θανάτου,μιζέριας και παρακμής.Όταν έχουμε μια πανδημία που ενδέχεται να κρατήσει κάμποσο ακόμα,οι άνθρωποι συνηθίζουν την ιδέα και παραιτούνται.Το γυρνάνε σε έναν απρόσεκτο τρόπο ζωής και όποιον πάρει ο χάρος.Εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση που θα οδηγήσει σε μια ετοιμοθάνατη κουλτούρα και πλήρη αποδυνάμωση των κοινωνιών.


- Υπάρχουν κι άλλα ζητήματα όπως οι θρησκείες και πως αντιμετωπίζουν το θέμα και ποια πορεία θα πάρουν(εντείνονται οι φονταμενταλιστικές φωνές που εξοβελίζουν τη λογική από τη θρησκεία,ζήτημα πολύ επικίνδυνο),η οικονομία και ο τρόπος λειτουργίας που πρέπει να αλλάξει και ποιοι θα την πληρώσουν(να σας δώσω μια βοήθεια,αρχίζει από α και τελειώνει -δύναμοι) και άλλα πολλά.Αλλά μιαν άλλη φορά όλα αυτά αν προλάβουμε...

20 σχόλια:

  1. Περα απο τις πολυ τραβηγμενες θεωριες συνομωσιας υπαρχει ωστοσο και ενα αδιαμφισβητητο γεγονος το οποιο δε θα μπορουσαμε να το ονομασουμε θεωρια συνομωσιας αλλο κοινο "μυστικο". Οι Σιωνιστες-και οχι απλως οι Εβραιοι-οντως ελεγχουν τη διεθνη οικονομια και κατ'επεκταση ολους τους παραγοντες που επηρεαζονται αμμεσα και εμμεσα απο τη διεθνη οικονομια! Οταν εχεις οικονομικη ισχυ στα χερια σου και εξουσιαζεις τα παντα σχεδον απλα ειναι ζητημα χρονου το ποτε θα διαφθαρεις απο την εξουσια που εχεις! Και φανταζομαι οτι ειναι πολυ ευκολο να διαφθαρεις απο πασα μορφη εξουσιας οταν εχεις απορριψει απο μεσα σου Εκεινον για τον οποιο λεει ο Μεγας Βασιλειος οτι χορηγει ολα τα ειδη της εξουσιας! οι Εβραιοι παρερμηνευωντας τη Παλαια Διαθηκη νομιζαν οτι επειδη ειναι ο περιουσιος λαος του Θεου θεωρουσαν οτι πρεπει να ειναι αφεντικα στο πλανητη! Δεν ειναι ετσι ομως τα πραγματα! Ακομη και τη περιοδο που ο Χριστος ελαβε σαρκα και οστα και περπατησε στη γη διευκρινησε στους Εβραιους που κοκορευονταν οτι ειναι παιδια του Αβρααμ οτι ο Θεος εχει τη δυναμη να παρει μια πετρα απο το εδαφος και να την κανει παιδι του Αβρααμ! ο Χριστος δεν τους χαρισε την γηινη ελευθερια τους απο τους Ρωμαιους γιατι κοιταζε τις καρδιες τους και ηξερε πολυ καλα οτι δεν θελαν απλως την ελευθερια τους αλλα να γινουν αφεντικα στη θεση των αφεντικων τους! ο Χριστος δεν συμπεριφερεται σε εναν ανθρωπο οπως ενας πατερας που εχει κακομαθει τα παιδια του και δεν τους χαλαει ποτε χατηρι! Οταν "συνειδητοποιησαν" οι Εβραιοι οτι ο Χριστος δεν ηταν ο "μεσιας" που τους βολευε τον σταυρωσαν! Τελικως ομως την Αληθεια δεν μπορεις να την κρατησεις νεκρη για πολυ καιρο! Μετα απο 3 ημερες η Αληθεια Αναστηθηκε και απο εδω και περα ειναι ορατη μονο σε εκεινους που επιθυμουν να την δουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδιαμφισβήτητο από πού και πώς;Και ποιος λαός δεν θεωρεί πως πρέπει να διαφεντεύει τον πλανήτη;

      Διαγραφή
    2. Εαν δεν κανω λαθος οι Ροθτσιλντ και οι Ροκφελερ ειναι οι 2 πλυσιοτερες οικογενειες απανω στον πλανητη! Εκτος βεβαια και εαν λενε ψεματα οι συνομωσιολογοι! Ενας λαος θεωρει οτι πρεπει να διαφεντευει πανω στον πλανητη εφωσον του εχουν περασει το αισθημα του εθνικισμου

      Διαγραφή
    3. Αυτό δεν είναι αδιαμφισβήτητη απόδειξη πως υπάρχουν σιωνιστές που ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία.

      Διαγραφή
    4. Φανταζομαι οτι αμα εισαι ο πλουσιοτερος στο κοσμο τοτε για πολλα θεματα εχεις εσυ τη πρωτη και τη τελευταια κουβεντα! Αφηνεις και τον ανθρωπινο νομο απλως να σε "ακουμπησει" καποιε φορες για να ηρεμεις τον αγριεμενο κοσμο ωστε να μενει στην ψευδαισθηση οτι κανεις δεν ειναι υπερανω του νομου!

      Διαγραφή
  2. H δίωξη απόψεων είναι πολύ σοβαρό ζήτημα και δύσκολο να το χωνέψει κανείς πάντως σε μια υποτιθέμενη έστω δημοκρατία. Ξέφυγαν για τα καλά. Μπορεί να ονομάζουν θεωρίες συνωμοσίας όλα αυτά που δεν τους αρέσουν αλλά ποιος ξέρει τι είναι αλήθεια και τι ψέμα πλέον. Έχουν πέσει σε πολές αντιφάσεις πάντως, για τους κυβερνήτες λέω, οι άλλοι είναι "συνωμοσιολόγοι" έτσι κι αλλιώς με "" ή χωρίς. Όπως και ναχει αυτό το διαίρει και βασίλευε κολλάει πολύ κι απο τις δυο μεριες. Ο θεός βοηθός.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαμορφώνεται μια εξαιρετικά δυστοπική κατάσταση σιγά σιγά

      Διαγραφή
  3. Ι) Η αποδοχή της κανονικότητας της παρούσας κατάστασης οδηγεί πρακτικά στην εμπέδωση και αποδοχή αυτής της μίζερης κουλτούρας της παρακμής και του θανάτου στην οποία αναφέρεσαι, με δυο ρεύματα που ήδη έχουν σχηματιστεί : 1) τους φοβικούς που αποξενώνονται πλήρως ακόμα και από κοντινά αγαπημένα πρόσωπα και ζουν μέσα στη θλίψη κ τον φόβο και 2) τους αρνητές που ζουν τη ζωή τους χωρίς να προσέχουν το παραμικρό και χωρίς να τους νοιάζει αν θα πάρουν κόσμο στο λαιμό τους είτε γιατί έχουν πειστεί ότι όλα είναι ένα ψέμα/ μια συνομωσία, είτε γιατί απλά δεν τους νοιάζει (all time classic γαϊδούρια).

    ΙΙ) Όσο κ αν πιστεύω ότι κάποιοι συνομωσιολογούντες θα έπρεπε να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη γιατί αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια του κοινού (πχ. αντιεμβολιαστές), το να ποινικοποιηθεί ο λόγος κ το φρόνημα είναι η πρώτη φάση κατακερματισμού της δημοκρατίας και ένα καλό βήμα προς μια οργουελική κοινωνία. Προτιμώ λοιπόν να έχουν την δυνατότητα της ελεύθερης έκφρασης και να μπορώ κ εγώ με τη σειρα να τους κράζω σε όλους τους τόνους και να αποδομώ τα σαθρά επιχειρήματα τους παρά να έρθει η μέρα που κανείς δεν θα μπορεί να μιλήσει ελεύθερα. Πολύ επικίνδυνο αυτό που πάει να κάνει η κυβέρνηση και δε νομίζω ότι το έχει πάρει είδηση ο κόσμος.

    3) Μεγάλο το ζήτημα του πως αντιμετωπίζει η θρησκεία μια τέτοια κρίση. Βασικό το να μην επικρατήσουν οι φωνές των φονταμενταλιστών (δύσκολο, νομίζω ήδη το έχουν κάνει) αλλά κρίσιμο και το πως θα δράσουν οι υπόλοιποι οι πιο" λογικοί". Θέλει πολλή σκέψη και πολλή κουβέντα. Το να τα λέμε από αυτό το βήμα είναι μια καλή αρχή αλλά δεν αρκεί.

    4) Δεν έχουμε άνοδο των ηλιθίων αλλά μια συνειδητοποίηση ως προς τον αριθμό των χρήσιμων ηλίθιων που πάντα υπήρχαν ανάμεσα μας. Απλά αντιλαμβανόμαστε ότι στην πραγματικότητα είναι πολλοί περισσότεροι απ' ότι περιμέναμε.
    [Deso]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ αλλά νομίζω πως είμαστε στο στρατόπεδο των ηττημένων...

      Διαγραφή
    2. Θα ηθελα να επισημανω κατι! Κυνηγουνται οι θεωριες συνομωσιας οταν στοχοποιουνται συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων που ανηκουν κυριως σε διαφορες θρησκευτικες ομαδες! Πλεον οι πολιτικες πεποιθησεις τουλαχιστον εδω στην Ελλαδα δεν θα λεγαμε οτι αποτελουν αιτιο που προκαλει εριδες! η νοοτροπια "αριστερος ενεντιον δεξιου" ειναι πιο πολυ νοοτροπια της δεκαετιας το 70 και πιο πισω ακομα! Κοινωνικοι στιγματισμοι και καβγαδες στα καφενεια των χωριων για τετοιους λογους εχουν ξεχαστει για τους περισσοτερους φανταζομαι τουλαχιστον για τους νεους ανθρωπους! Βεβαια μπορει να υπαρχουν ακομη σιγουρα καποια καταλοιπα! Το θεμα της θρησκειας ομως ειναι ενα παραπολυ λεπτο ζητημα που εχει να κανει με το τι αρεσει στο καθε ανθρωπο! Υπηρξαν ανεκαθεν πολιτικες ιδεολογιες οπως ο κομμουνισμος που χρησιμοποιουσε την αρχη "Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ" επειδη πιθανον θεωρουσε η ιδεολογια του κουμουνισμου οτι η θρησκευτικη ανομοιομορφια των λαων ειναι και αυτο που προκαλει τις εριδες! Βεβαια ο κουμουνισμος ηθελε να επιβαλλει και μια μορφη οικονομικης ομοιομορφιας στους λαους βασιζομενος στο γεγονος οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι αλλα αδιαφορωντας και για το γεγονος οτι οι ανθρωποι ειναι συναμα διαφορετικοι! ο καθε ανθρωπος εργαζεται διαφορετικα, εχει διαφορετικες αναγκες αναλογα με το φυλο του την ηλικια του και τα βιωματα του! Κατ'επεκταση αφου δεν μπορεις να επιβαλεις θρησκευτικη ομοιογενεια υπο το καθεστως της αθειας δεν γινεται να επιβαλλεις και οικονομικη ομοιογενεια οσον αφορα την παροχη του πλουτου! Ισοτητα θα πει για παραδειγμα οτι σε ενα μοναστηριακο κοινοβιο θα φαμε ολοι το ΙΔΙΟ φαγητο αλλα διαφορετικοτητα θα πει οτι δεν γινεται να φαμε ολοι την ΙΔΙΑ ποσοτητα γιατι καποιος αλλος μπορει να εχει δουλεψει περισσοτερο η καποιος αλλος μπορει να εχει μεγαλυτερο στομαχι! Λεγεται οτι ο Αγιος Παισιος ειχε τονισει ενα τετοιο σημειο που δειχνει την ισοτητα και τη διαφορετικοτητα των ανθρωπων! Παρακατω στην ανθρωπινη ιστορια θα ακουσεις τη φραση "ο κομμουνισμος ηταν ενα ΠΕΙΡΑΜΑ που απετυχε". Οταν θα ακουσει ο αλλος τη φραση ΠΕΙΡΑΜΑ θα μπει στο προβληματισμο οτι αφου ηταν πειραμα τοτε και ΚΑΠΟΙΟΙ δημιουργησαν αυτο το πειραμα! Ετσι αυτοματως εχουμε και τη δημιουργια μιας ακομη θεωριας συνομωσιας! Παρακατω βλεπουμε οτι στο χωρο της Εκλλησιας κυκλοφορει μια αιρεση που ονομαζεται οικουμενισμος η οποια θελει να δημιουργησει μια παγκοσμια κοινη θρησκεια! Δηλαδη τι βλεπουμε με λιγα λογια? Οτι προσπαθουν καποιοι να δημιουργησουν θρησκευτικη ομοιομορφια προκειμενου να αποφευχθουν ταχα μου οι θρησκευτικες εριδες! Φαινεται οτι ακουγεται καπως περισσοτερο "βολικο" να πιστευουν ολοι σε μια κοινη θρησκεια παρα σε καμοια κοινη θρησκεια! Θυμαμαι Παπα-Κωστα που αναφεραμε τη περιπτωση του Καιν και του Αβελ. Το κινητρο που προκαλεσε την αδελφοκτονια ηταν ο φθονος! Το βαθυτερο αιτιο ηταν οτι ο ενας ΕΙΧΕ κατι και ο αλλος αυτο το κατι δεν το ΕΙΧΕ. Καποιος θα "αντιλαμβανοταν" οτι ο Αβελ ειχε την "ευνοια" του Θεου! Η αντιληψη οτι καποιος πρεπει να ΕΧΕΙ την "ευνοια" του Θεου ειναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Ο Αβελ δεν ειχε την "ευνοια" του Θεου. Κατι ΑΛΛΟ ειχε! Η Γενεσις στο κεφαλαιο Δ στο εδαφιο 7 δειχνει το Θεο που μιλαει στον Καιν επειδη δεν γινοταν αποδεκτη η θυσια του και τι λεξη του λεει ο Θεος? ΗΣΥΧΑΣΟΝ! Νομιζω οτι αυτο κατι μας δειχνει! ΗΣΥΧΑΣΜΟΣ

      Διαγραφή
    3. «Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να αλλάξω το σύστημα, άρχισα να αγωνίζομαι να μην με αλλάξει αυτό.
      Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος. Και αυτό είναι η κορυφαία πολιτική μάχη. Να μπορείς να αποφύγεις τη βαρβαρότητα αυτής της εποχής. Να μπορείς να παραμείνεις άνθρωπος με τρυφερότητα. Με το δικό σου βλέμμα.
      Η ζωή είναι ένα δώρο που μας δίνεται μία φορά.
      Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν ξημερώνει λένε «άντε να τελειώσει κι αυτή η κωλομέρα». Και δεν καταλαβαίνουν ότι κάνουν άλλο ένα βήμα προς το θάνατο.» Χρόνης Μίσσιος

      Διαγραφή
    4. Φίλε Νίκο,συμφωνώ με τα περισσότερα.Αλλά κάνε μια βόλτα σε τουίτερ και σχόλια σε ειδήσεις και θα δεις πως το "δεξιός-αριστερός" ακόμα καλά κρατεί.

      Τώρα λένε θα κυνηγήσουν θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό.Απλά θα τους δώσουν τη βούλα του "έγκυρου" με τη δίωξη.

      Ωραίο αυτό με Κάιν και Άβελ.

      -Πολύ ωραίο το απόσπασμα του Μίσσιου.

      Διαγραφή
    5. Παπα-Κωστα το ειπες και εσυ πολυ σωστα πριν λιγες μερες οτι ο λογος που σκοτωσε ο Καιν τον αδελφο του δεν ηταν θρησκευτικου περιεχομενου! Η αποδοση της θυσιας στον Θεο δεν γινεται για να εξαγορασεις η να "λαβεις" κατι απο το Θεο! Η σχεση του Θεου με τον ανθρωπο δεν ειναι σχεση δοσοληψιας! Επειδη ο ανθρωπος ερμηνευσε ετσι τη σχεση του με το Θεο δημιουργησε και τις θρησκειες! Για αυτο το λογο και η Ορθοδοξια δεν ειναι θρησκεια τουλαχιστον οχι ετσι οπως την αντιλαμβανονται οι περισσοτεροι ανθρωποι! Εχεις δικιο και για το γεγονος οτι πολλοι ανθρωποι συγκρουονται ακομη λογω των πολιτικων πεποιθησεων αλλα πλεον φανταζομαι οτι οι ανθρωποι "κομματικοποιουνται" περισσοτερο για προσωπικα συμφεροντα πιο πολυ απο καθε αλλη φορα! Δεν ειχα ζησει στη δεκαετια του 70 οπου ηταν πολυ εντονες οι εριδες ομως οταν παρατηρουσα τις συμπεριφορες καποιων ανθρωπων οπως λογου χαρη του συγχωρεμενου του παππου μου θα ελεγα οτι οι ανθρωποι εκεινη τη συγκεκριμενη περιοδο αποδεχονταν μια πολιτικη θεωρια επειδη οντως τους αρεσε υποθετικα! Νομιζω οτι το φαινομενο της κομματικοποιησης και του συνδικαλισμου λαμβανει πιο πολυ χωρα απο τη δεκαετια του 80 και μετα! Τωρα θα μου πεις βεβαια οτι δεν ειναι και πολυ καλος στα πολιτικα για να εκφερω αποψη

      Διαγραφή
  4. Θα ηθελα να θυμισω κιολας κατι που εχει σχεση με ολα αυτα! ο Εριχ Φρομ τονιζε οτι στη καθε κοινωνια ο καθε ανθρωποε κρινεται με βαση αυτο που ΕΧΕΙ και οχι με βαση αυτο που ΕΙΝΑΙ. Στη περιπτωση δηλαδη του Καιν και του Αβελ ο Αβελ δεν ΕΙΧΕ κατι οπως φανταζομαι οτι το αντιλαμβανομαστε οι Περισσοτεροι αλλα ΗΤΑΝ κατι και αυτο που ΗΤΑΝ πλεον ΕΙΝΑΙ για παντα! Οταν αποκαλυπτεται ο Θεος λεει ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΩΝ. Και στους Γραμματεις και στους Φαρισσαιους εφωσον λεω σωστα λεει παλι ο Κυριος ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ. Η Αποκαλυψη του Θεου συνεπαγεται και αποκαλυψη του εαυτου μας! Νομιζω αυτο λεει πολλα! Και υπαρχει και ενας επισης σημαντικος προβληματισμος για ολους μας ποιο ειναι το ΕΙΝΑΙ για το καθε ανθρωπο και ποιο ειναι αυτο που ΕΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Φίλε Νίκο,συμφωνώ με τα περισσότερα.Αλλά κάνε μια βόλτα σε τουίτερ και σχόλια σε ειδήσεις και θα δεις πως το "δεξιός-αριστερός" ακόμα καλά κρατεί."

    Συμφωνώ και επιβεβαιώνω. Σε οποιαδήποτε πολιτική συζήτηση (μανούρα περισσότερο παρά συζήτηση δηλαδή) πάει η αναφορά σε Γράμμο και Μελιγαλά σύννεφο. Αυτό δείχνει ότι τα εμφυλιακά συμπλέγματα έχουν μεταφερθεί από γενιά δε γενιά. Ίσως να μην υπάρχει το μίσος εκείνης της εποχής αλλά η νοοτροπία "αριστερός - δεξιός" σίγουρα υπάρχει ακόμα κ σε μικρές ηλικίες (20+). [Deso]

    ΥΓ. ΠαπαΚώστα έχεις Twitter?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε Π πηγες να δεις το τελευταιο μου σχολιο εκει που συζητουσαμε για τα βοτανα? Εαν θελεις δες το λιγο! Σου ειχα προτεινα βασικα εαν ενδιαφερεσαι να διαβασεις για τη μελετη που εχω κανει πανω στο ανθρωπινο μικροβιωμα του εντερου για την αντιμετωπιση χρονιων παθησεων με φυσικο τροπο! Τα σχολια μου τα εχω αναρτησει στη περσινη αναρτηση του Παπα-Κωστα ΝΗΣΤΕΙΑ ΕΒΔΟΜΑΣ ΠΡΩΤΗ τη περιοδο της περσινης Μεγαλης Σαρρακοστης του Πασχα! Πρεπει να ηταν μηνας Μαρτιος λογικα! Παπα-Κωστα εαν εχεις την ευγενη καλοσυνη βρες το οποτε μπορεις να το δειξεις στο Π

      Διαγραφή
    2. Νίκο μου τα διάβασα ναι, σου άφησα και απάντηση εκεί που μου το πρότεινες, σ'ευχαριστώ.
      Π

      Διαγραφή
    3. Να προσθέσω Νίκο ότι όντως έχεις κάνει πολύ καλή μελέτη για το θέμα να είσαι καλά. Το έντερο είναι σημαντική ιστορία κι απο κει ξεκινάνε πολλά. Στο σχόλιο που σου άφησα έβαλα αυτόν τον σύνδεσμο -> fastingtherapy(dot)gr. Δεν ξέρω αν τον γνωρίζεις, ρίξε μια ματιά. Δεν έχω δει πολλούς γιατρούς να έχουν κάνει τόση δουλειά στο θέμα και χωρίς τυμπανοκρουσίες.
      Π

      Διαγραφή
  6. Εντελώς γελοίο να μιλάνε για εμφύλιο άνθρωποι τόσο νεαρών ηλικιών

    Δεν έχω τουίτερ,αλλά ρίχνω μια ματιά που και που

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με το πρόσχημα της υγείας και της ασφάλειας μας έχουν κάνει και θα κάνουν πολλα ακόμα κρατηθείτε.

    Η νοοτροπία αριστερά δεξιά υπάρχει διότι βόλεψε την τότε εξουσία να υπάρχει. Τύχη δεν υπάρχει σε αυτά τα επίπεδα.

    Η ουσία είναι ότι χωρίς παιδεία και κυρίως χωρίς θεό όλοι ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η σιωπή

  H Τεσσαρακοστή είναι εκτός από περίοδος νηστείας και περίοδος σιωπής. Η σιωπή στην Ανατολή δεν ταυτίζεται με αυτή της σύγχρονης Δύσης. Η σ...