Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Τεράστια φωτιά στη Γεωργία-Η Ελλάδα προσέφερε βοήθεια

Germany, Greece and Romania offer their assistance to Georgia in terms of fire


interpressnews

Αρκετές ακόμα ευρωπαϊκές χώρες προσφέρουν τη βοήθειά τους στη Γεωργία για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς στο Borjomi. 

Όπως ανέφερε το ειδικό κυβερνητικό προσωπικό στο IPN, η Γερμανία, η Ρουμανία και η Ελλάδα εκφράζουν την ετοιμότητά τους να παράσχουν βοήθεια στη Γεωργία. 

Οι προσπάθειες κατά της φωτιάς διεξάγονται όλο το 24ωρο στο φαράγγι Borjomi.



We face serious loss but do not worry, we will restore our nature together – Giorgi Kvirikashvili

interpressnews

Ειδικό ίδρυμα μπορεί να δημιουργηθεί για να αποκαταστήσει την περιοχή που έχει πληγεί από πυρκαγιές στο Borjomi. Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Πρωθυπουργός της Γεωργίας Γιώργος Κβιρικασβίλι, το φαράγγι του Borjomi θα γίνει τόσο ωραίο όσο ήταν πριν από τη φωτιά. 

«Μόλις η φωτιά σβήσει πλήρως θα αρχίσουμε να εργαζόμαστε για την αποκατάσταση του μοναδικού δάσους. Θα ήθελα να πω στον πληθυσμό μας ότι αντιμετωπίζουμε σοβαρές απώλειες, αλλά μην ανησυχείτε, αγωνιζόμαστε μαζί ενάντια στη φυσική καταστροφή. Έτσι, θα αποκαταστήσουμε τη φύση μας, το δάσος μας χέρι με χέρι. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ειδικό ίδρυμα, στο οποίο θα συμμετέχουν πολλοί άνθρωποι. Θα δημιουργήσουμε όμορφη φύση εδώ όπως ήταν πριν από τη φωτιά », δήλωσε ο Κβιρικασβίλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημιουργώντας μια κόλαση δική μας

Μπορεί οι άνθρωποι να υποστηρίζουν πως κυνηγούν ή αποζητούν έναν παράδεισο αλλά συνήθως αυτό που πραγματικά επιθυμούν είναι η κόλαση. Πολλές...