Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Το σπίτι των κρανίων

A newly-built house in Ratomka


Οι κάτοικοι της Ρατόμκα της Λευκορωσίας μπορούν τώρα να γιορτάσουν το Halloween 365 ημέρες το χρόνο, αφού ένας από τους γείτονές τους έχτισε ένα διαβολικό κτίριο για τον εαυτό του και το διακόσμησε με κρανία και ανατριχιαστικά πλάσματα.
Ένα νεόκτιστο σπίτι στη Ratomka, μια μικρή πόλη στην περιοχή του Μινσκ, προκάλεσε πολλή φασαρία στη γειτονιά και στο  διαδίκτυο. Το απόκοσμο κτίριο έχει τρομάξει τους ντόπιους λόγω του σατανικού στυλ του. Η στέγη είναι στρωμένη με μαύρα κρανία, φρικιαστικά χέρια βγαίνουν από τους τοίχους και αμέτρητοι άσχημοι διάβολοι φρουρούν την ιδιωτική ιδιοκτησία.

Ένα νεόκτιστο σπίτι στο Ratomka
Ένα νεόκτιστο σπίτι στο Ratomka
Σύμφωνα με τους ντόπιους, ο ιδιοκτήτης του περίεργου σπιτιού φαινόταν σαν «απλός επιχειρηματίας» αλλά «με φαντασία», κρίνοντας από το αυτοκίνητό του που είναι στολισμένο με κρανία. Η κατασκευή ξεκίνησε πριν από περίπου 10 χρόνια, αλλά τέθηκε σε αναμονή και συνεχίστηκε μόλις πρόσφατα. 
Ένα νεόκτιστο σπίτι στο Ratomka
Ένα νεόκτιστο σπίτι στο Ratomka
Πολλοί κάτοικοι πιστεύουν ότι το ανατριχιαστικό σπίτι έχει ήδη γίνει ένα τοπικό ορόσημο. Ορισμένοι από αυτούς είναι λιγότερο ανεκτικοί και αντιτάσσονται σε αυτό που θεωρούν  "αηδιαστική εμφάνιση" που τους προκαλεί ανατριχίλα και έχουν κάνει  τις καταγγελίες τους στις τοπικές αρχές.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμητική

  Εδώ και αιώνες οι άνθρωποι γίνονται χριστιανοί για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από το να θέλουν να είναι...χριστιανοί. Στη Βυζαντινή Αυτο...