Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Δεν κρατήθηκα να μην το βάλω...

Αποτέλεσμα εικόνας για sikorsky s-64 skycrane fleet
makeleio.gr

Μεγάλο μυαλό ο Δήμαρχος Κυθήρων! Θέλει 50 ελικόπτερα Ericson όταν η εταιρεία διαθέτει παγκοσμίως… 24


Με αφορμή την πυρκαγιά στα Κύθηρα, μάθαμε και τούτο:

«Αν η χώρα μας είχε 50 Ericsson για κατάσβεση πυρκαγιών, τότε δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ας γίνει οικονομία από κάπου αλλού».

Τάδε έφη ο ρέκτης Δήμαρχος Κυθήρων, κος Χαρχαλάκης, παιδί του κομματικού σωλήνα της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι αυτός που θέλησε –την πρώτη ημέρα μάλιστα από την Αθήνα– να υποκαταστήσει το Πυροσβεστικό Σώμα και το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων, υποδεικνύοντας με επιτακτικό τρόπο πώς θα γίνει η διαχείριση των εναέριων μέσων κατά τη διάρκεια της δύσκολης πυρκαγιάς στο νησί του.

10 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Καταπληκτικό!Το ανέβασα στο μπλογκ με τα ποιήματα.Πάντως διαβάζοντας ένα κείμενο πρόσφατο κατάλαβα πως ελίσσεται και ανεβαίνει γνωστό σόι των Κυθήρων.Έχουν την τέχνη οικογενειακώς.Μπράβο τους και εύγε....

      Διαγραφή
    2. Κι εσύ 100 φορές υποσχέθηκες πως δε θα ξανασχολιάσεις κ όλο κάτι λες πάλι....
      Ποιο κείμενο;

      Διαγραφή
    3. Δεν το λέω εγώ,ο Χίος ο γίγαντας το λέει.

      Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού...

      Διαγραφή
  2. Δεν τον εκτιμώ καθόλου.
    Τον Χίο,...για να μην παρεξηγηθώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε κι εγώ...

      Σου έχει μάθει πολιτικούς ελιγμούς ο μουσάτος...

      Διαγραφή
  3. Δεν βλέπετε καθόλου μπροστά, γι΄αυτό δεν είσαστε και Δήμαρχοι. Όντως το νησί χρειάζεται 49 Ericson (τα 50 τα βλέπω υπερβολικά, είναι αλήθεια). Διότι θα έχουμε 5-6 για πυρόσβεση, καμμιά 30 για τις παραλίες μας αντί του απαρχαιωμένου συστήματος απόπλυσης λουομένων (κοινώς ντούζ), 1 στην πλατεία της χώρας για να δροσίζει τα ζευγαράκια τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, 2 στο Καψάλι και Αγία Πελαγία αντίστοιχα εξυπηρετώντας τις ανάγκες νεροτσουλήθρας, 1 με καμουφλάζ παραλλαγής για την Νεράϊδα και άλλο 1 στην διάθεση των τουριστών (με αριθμό προτεραιότητας) στα πλαίσια της πολιτικής της εξωστρέφειας. Που βλέπετε το παράλογο ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαϊκίζεις.Αλλιώς θα είχες συμπριλάβει το 50ο για τις μετακινήσεις του δημάρχου ώστε να μην χάνει τα μεγάλα γεγονότα του νησιού.Πυρκαγιές,μπάντες,εγκαίνια κλπ.

      Διαγραφή
  4. Ακουστηκε οτι ερχόμενος ο δήμαρχος είπε ότι πρέπει πρώτα να πάει σπίτι του για να αλλάξει ρούχα κι ότι θα ήταν στη διάθεση τους λίγη ώρα αργότερα. Αν ερχόταν με το ericson, λοιπόν, θα είχε πάρει το μπανάκι του θα είχε αλλάξει. Πολύ σωστός. Το 50ο λοιπόν κατοχυρώνεται στον Δήμαρχο.

    Πάντως χωρίς πλάκα είδα ανθρώπους να σβήνουν τις φωτιές με το σόρτσ, αφού έτρεξαν κατευθείαν απο τις δουλείες τους, χωρίς να υπολογίζουν σωματικές φθορές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε πώς θα πήγαινε;Ιδρωμένος από το ταξίδι;Το ελικόπτερο απαραίτητο.Και νόμιμο.

      Πράγματι,έτσι είναι.

      Διαγραφή

Πολιτισμοί

 Ακολουθεί μια κάπως αντιδημοφιλής άποψη. όχι, οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας κλπ δεν ήταν κάποιου είδους προ Χριστού ...