Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα Δον Κιχώτες στα Κύθηρα!


Με την Χάρη του Θεού, θα λειτουργήσει φέτος η Σχολή Ψαλτικής Τέχνης τηςΙεράς Μητροπόλεως Κυθήρων και Αντικυθήρων στον Καραβά. 



Στο νέο Πνευματικό Κέντρο του  Αγίου Χαραλάμπους Καραβά κάθε Τετάρτηώρα 6.00  με 7.00 το απόγευμα θα λειτουργεί το τμήμα ενηλίκων, με πρακτικό μέρος (6.00μ.μ. -  6.30 μ.μ.) και θεωρητικό μέρος (6.30μ.μ. - 7.00μ.μ.). 
Επίσης, για τα παιδιά (από τρίτη Δημοτικού και μεγαλύτερα) την ίδια μέραΤετάρτη και  ώρα 7.00 μ.μ. με 7.45 μ.μ.  θα συνεχιστεί η εκμάθηση εκκλησιαστικών ύμνων με παράλληλη σύσταση παιδικής εκκλησιαστικής χορωδίας.



  Δάσκαλος και για τα δύο τμήματα θα είναι ο Διακο-Παύλος Καλλίκας,πτυχιούχος Βυζαντινής μουσικής της Βυζαντινής Σχολής "Ο Άγιος Νεκτάριος" της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης.
  Τα μαθήματα και για τα δύο τμήματα (ενηλίκων και παιδιών) είναι εντελώς δωρεάν. 



   Αυτή είναι μια ακόμη προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεως μας, και εκφράζει την καλή πνευματική ανησυχία της,  για το μέλλον της Λατρείας στον τόπο αυτό. Από την πιο συνειδητή  και συχνή συμμετοχή, τόσο των μικρών ηλικιών, όσο και των μεγαλυτέρων, στο χώρο της Λατρείας, μόνο πνευματική προκοπή μπορεί να προκύψει.

Παρακαλούνται όσοι γονείς και παιδιά επιθυμούν, με χαρά ας στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Η έναρξη των μαθημάτων και ο αγιασμός θα  γίνει Θεού θέλοντος, την πρώτη Τετάρτη του Οκτωβρίου, 4 του μηνός, ώρα 6.00μ.μ.   
Με εκτίμηση,
το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

2 σχόλια:

  1. Αλήθεια Δον Κιχώτες. Εξαιρετικοί άνθρωποι που απλόχερα κ με σεμνότητα μοιράζουν το ταλέντο τους.
    Με φώτιση κ υγεία το καινούριο τους έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,αλλά να πάρει και καμιά στολή ο διάκος.Όχι με δυο στολές μόνο να βγάζει όλες τις λειτουργίες.Μια στόφα να μην έχει αυτός ο άνθρωπος!

      Η αλήθεια είναι ότι έφεραν μια καινούρια πνοή στην Μητρόπολη.Καλή δύναμη και γερά στομάχια εύχομαι.

      Τους πρότεινα να κάνουν και τμήμα γιόγκα αλλά το απέρριψαν!Χοχοχοχο!

      Διαγραφή

Τα χειροκροτήματα

  Τα χειροκροτήματα μετά από τις ομιλίες του πρωθυπουργού και του πρώην υπουργού μεταφορών ήταν το αποκορύφωμα της άθλιας εικόνας που για ακ...