Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Εφιάλτης η άντληση νερού στη Ρουάντα-7 νεκροί από επιθέσεις κροκοδείλων σε ένα μήνα


africanindy

Κάτοικοι της πρωτεύουσας της Ρουάντα λένε ότι επτά άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από κροκόδειλους στις όχθες του ποταμού Nyabarongo αυτό το μήνα.

Η Donata Mukanyana, μητέρα έξι παιδιών, δήλωσε ότι ο σύζυγός της αρπάχθηκε την περασμένη εβδομάδα από έναν κροκόδειλο ενώ προσπαθούσε να αντλήσει νερό από τον ποταμό Nyabarongo στην περιοχή Nyarugenge του Κιγκάλι.


Μέσα σε παρατεταμένη ξηρασία, οι κάτοικοι από τις συνοικίες Nyarugenge και Kamonyi εξαρτώνται όλο και περισσότερο από τα νερά του Nyabarongo για οικιακή χρήση.

Η Marie Rose Mureshyankwano, κυβερνήτης της Νοτίου επαρχίας της Ρουάντα, επιβεβαίωσε τους θανάτους και δήλωσε ότι η κυβέρνηση εργάζεται για την επέκταση της παροχής καθαρού νερού στις πληγείσες περιοχές.

Οι αρχές ζήτησαν από τους ανθρώπους να σταματήσουν να αντλούν νερό από τον ποταμό Nyabarongo και στις 24 Αυγούστου οι δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν έναν από τους ανθρωποφάγους κροκόδειλους.

AP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτισμοί

 Ακολουθεί μια κάπως αντιδημοφιλής άποψη. όχι, οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας κλπ δεν ήταν κάποιου είδους προ Χριστού ...