Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Κλαίγοντας άκουσε την ποινή του ο βιαστής -γκουρού που παλαιότερα κορόιδευε ιερά πρόσωπα των Σιχ


sikh24.com

PANCHKULA, Haryana - Το Δικαστήριο CBI της Panchkula εξέδωσε μια ποινή 10 ετών για τον βιαστή  "Guru" Gurmeet Ram Rahim σε μια υπόθεση που αφορά την απειλή και τη σωματική επίθεση κατά δύο γυναικών μαθητριών. Βρέθηκε ένοχος στα άρθρα 376 (βιασμός) και 506 (ποινικός εκφοβισμός) του Ινδικού Ποινικού Κώδικα, από το δικαστήριο στις 25 Αυγούστου και εκδόθηκε ποινή μετά από τη συνάντηση μεταξύ δικηγόρων υπεράσπισης και εισαγγελικών αρχών.
Ακριβώς πριν από δέκα χρόνια το 2007, αυτός ο αρχηγός της σέκτας προσπάθησε να κοροϊδεύσει τον Guru Gobind Singh προσπαθώντας να μιμηθεί τις φορεσιές του σύμφωνα με τις περίφημες απεικονίσεις των Sikh. Προσπάθησε ακόμη και να δημιουργήσει το δικό του  amrit αλλά και να αντιγράψει το αμβροσιακό  νέκταρ που χορηγήθηκε από τους  Panj Piare (πέντε αγαπημένοι).

Σήμερα, όμως, οι πηγές μέσα από το δικαστήριο μοιράστηκαν πληροφορίες ότι ο Gurmeet Ram Rahim άρχισε να κλαίει μόλις ο δικαστής του CBI έβγαλε απόφαση 10 χρόνια φυλάκισης γι 'αυτόν. Επίσης, αρνήθηκε να φύγει από την αίθουσα του δικαστηρίου ενώ οδυρόταν, αλλά τον έβγαλαν βίαια από το δικαστήριο.


Οι πηγές είπαν ότι οι δικηγόροι υπεράσπισης ζήτησαν μια ελαφρύτερη ποινή λόγω του φιλανθρωπικού του έργου. Ωστόσο, οι εισαγγελείς ζήτησαν μεγαλύτερη φυλάκιση για τον Gurmeet Ram Rahim για να αποτελέσει παράδειγμα. Γνωρίζουμε ότι το CBI έχει ήδη υποβάλει αίτηση για μεγαλύτερη διάρκεια φυλάκισης για τον Gurmeet Ram Rahim. Οι δικηγόροι υπεράσπισης έχουν ανακοινώσει ότι θα προσβάλουν την ποινή στο ανώτατο δικαστήριο του Punjab & Haryana.
Οι τελευταίες ενημερώσεις αποκαλύπτουν ότι έχει πραγματοποιηθεί η ιατρική εξέταση του Gurmeet Ram Rahim και ότι μεταφέρεται στη φυλακή Rohtak. Θα του δοθεί φόρμα φυλακισμένου και θα του δοθεί ένα κελί στη φυλακή Rohtak.   
Χιλιάδες στρατιώτες φυλάσσουν τη φυλακή Rohtak και ο στρατός βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Δεν επιτρέπονται πολίτες σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από τη φυλακή.
Ο Gurmeet Ram Rahim έχει ακόμα πέντε εκκρεμείς υποθέσεις εναντίον του, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δυσκολίες

  Οι κουβέντες για το σχέδιο και τη δικαιοσύνη του Θεού δυσκολεύονται κάθε φορά που κάποιοι γονείς θάβουν το ανήλικο ή νεαρό παιδί τους. Μα ...