Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Ο Πρόεδρος της Ν.Κορέας κάνει έκκληση για ειρηνική λύση

South Korea begs President Trump not to go to WAR with North Korea
interpressnews

Ο Moon Jae-in, ο οποίος έχει αναλάβει καθήκοντα από το Μάιο, δήλωσε: "Δεν πρέπει να υπάρξει πια πόλεμος στην κορεατική χερσόνησο. Ό, τι σκαμπανεβάσματα κι αν αντιμετωπίζουμε, η πυρηνική κατάσταση της Βόρειας Κορέας πρέπει να επιλυθεί ειρηνικά", λένε τα ξένα ΜΜΕ.. 

"Είμαι βέβαιος ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ανταποκριθούν στην τρέχουσα κατάσταση με ηρεμία και υπευθυνότητα με μια θέση ίδια με τη δική μας. " 

Με τους Donald Trump και Kim Jong-un να ανταλλάζουν   προσβολές και απειλές τις τελευταίες ημέρες, ο κόσμος παρακολουθεί καθώς ο πόλεμος σαν προοπτική φαίνεται πιο πιθανός από ποτέ.


Ο Τραμπ δήλωσε ότι η Βόρεια Κορέα θα αντιμετωπιστεί με «πυρά και οργή που  ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί» αν το απομονωμένο κράτος  εξακολουθεί να απειλεί τις ΗΠΑ, ενώ η Πιονγκγιάγκ ισχυρίζεται ότι ετοιμάζει σχέδιο για να χτυπήσει το έδαφος των ΗΠΑ στο Γκουάμ.

Την περασμένη εβδομάδα, οι κορυφαίοι στρατιωτικοί διοικητές της Νότιας Κορέας διατάχτηκαν να προετοιμαστούν για σύγκρουση, καθώς η απειλή πυρηνικού πολέμου της Βόρειας Κορέας συνεχίζει να εντείνεται. 

Οι γείτονες του Βορρά ανησυχούν όλο και περισσότερο για την επικείμενη προοπτική του πολέμου και ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Moon Jae-in, κάλεσε τους κορυφαίους διοικητές του να προετοιμάσουν τα στρατεύματα, ανέφεραν ξένα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμητική

  Εδώ και αιώνες οι άνθρωποι γίνονται χριστιανοί για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από το να θέλουν αν είναι...χριστιανοί. Στη Βυζαντινή Αυτο...