Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Κρίμα που χάνεται ο "υπέροχος κεμαλικός πολιτισμός"



Πολύ κρίμα που καταρρέει το κεμαλικό μοντέλο στη Τουρκία.Πώς θα ζήσουμε τώρα τόσες όμορφες και ιστορικές στιγμές όπως η Γενοκτονία των Χριστιανών(Ελλήνων,Αρμενίων,Χαλδαίων) στη Μικρά Ασία και στον Πόντο,του διωγμούς στην Κων/πολη,τις σφαγές στην,ακόμα υπό κατοχή,Κύπρο,τα Ίμια και άλλα πολλά που πρόσφεραν οι "κοσμικοί" Κεμαλιστές.Ας κρατήσουμε κι ενός λεπτού σιγή.

Τελικά το μόνο που αναπτύσσεται πλήρως στην Ελλάδα είναι η ηλιθιότητα.Δεν εξηγείται αλλιώς η ποσότητα των κειμένων που "κλαίνε" πιο πολύ τον κεμαλισμό και από την Αγιά Σοφιά.

Το πρόβλημα δεν είναι αν στην Τουρκία κυβερνούν ιλαμιστές ή κεμαλιστές.Το πρόβλημα είναι η ίδια η Τουρκία και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού της που θεωρεί τις σφαγές σαν κάτι το φυσιολογικό.

Όσο δεν εκδημοκρατίζεται αυτό το "τέρας" πάντα προβλήματα και αιματηρές σφαγές θα παράγει.Αν τώρα πάρουν ποτέ την εξουσία οι Αλεβίτες ή του φιλοκουρδικό κόμμα,τα ξαναλέμε.Μέχρι τότε ο λύκος θα αλλάζει τομάρια αλλά όχι κεφάλι.

8 σχόλια:

  1. Θρηνούν οι μενουμευρωπάκηδες που χάνεται η ευρωπαϊκή προοπτική, που με τόσες κουμπαριές πιστά στηρίζαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρούν πολλοί ότι ο Ερντογάν είναι ότι χειρότερο μπορούσε να μας τύχει. Συμπτωματικά οι περισσότεροι από αυτούς φοβούνται το 5G γιατι φέρνει κορονοιο αν και ο κορονοιος κατά βάση δεν υπάρχει η ειναι απάτη αλλά το 5G ειναι σίγουρο ότι τον φέρνει και αναμένουν τ ξεμαρμάρωμα του Παλαιολόγου (ή και του Βατάτζη που παίζει πολύ τα τελευταία χρονια, ιδανικά βέβαια και των δύο). Καθαρά συμπτωματικά πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Αρθούρος μαρμαρωμένος δεν είναι;Ο Γλυξμπουργκ θα μαρμαρώσει κι αυτός άραγε;Ο κορωνοϊός είναι ο Αντίχριστος.

      Διαγραφή
  3. Όλα απαντώνται από τον συνάδελφο
    https://www.vimaorthodoxias.gr/nea/salo-prokalese-o-pateras-eyaggelos-gia-tin-agia-sofia-sta-toyrkika-cheria-einai-kalytera/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς παρεξήγηση έχει κόψει αλυσίδα ο εν λόγω. Δυστυχώς μέσω του διαδικτύου υπερπροβάλλονται ακραίες προσωπικότητες με ακραίο λόγο και διαμορφώνουν άποψη σε ένα ποίμνιο ήδη απαίδευτο και ανίκανο να σκεφτεί με βάση την λογική. Αλλά τι λέμε, εδώ ήδη μεγαλόσχημο μέλος της Ιεράς Συνόδου έκανε λόγω για "τουρκογενείς" πληθυσμούς εντός Ελλάδος. Και αναρωτιόμαστε μετά πως ανοίγουν οι κερκόπορτες...

      Διαγραφή
    2. Όσο πιο παρανοϊκού τόσο πιο πολύ ακούγονται...

      Διαγραφή

Σάββατο του Λαζάρου

  Όταν ο Χριστός έμαθε πως ο Λάζαρος πέθανε, δάκρυσε. Και όσοι ήταν γύρω Του θαύμασαν πόσο αγαπούσε ο Χριστός τον φίλο Του. Αργότερα, όταν ο...