Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Ο Πατριάρχης των Αρμενίων απεύθυνε μήνυμα για την Ημέρα της Γυναίκας

panorama.am
Η Αυτού Αγιότητος Karekin II, ο Ανώτατος Πατριάρχης και Καθολικός όλων των Αρμενίων εξέδωσε ευχητήριο μήνυμα με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Το μήνυμα έχει ως εξής:
"Από την Μητέρα Έδρα της Ιεράς Etchmiadzin, επεκτείνουμε την αρχιερατική μας  αγάπη, τις ευλογίες και τα συγχαρητήριά μας για τις μητέρες, τις αδελφές και τις κόρες μας, με την ευκαιρία της 8ης Μαρτίου.
Για αιώνες, οι ευαίσθητες Αρμένισσες  έχουν αναλάβει μια συγκεκριμένη αποστολή η οποία έχει  τιμηθεί εντός της εθνικής μας ζωής· να εκπαιδεύουν πιστούς και αφοσιωμένους γενναίους γιους και ενάρετες κόρες . Κοσμούν τους εαυτούς τους με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια και όχι με το χρυσό και το ασήμι, μέσω της μητρικής αγάπης μετέδωσαν τους αρμένικους θησαυρούς για γενιές: τη διατήρηση της αρμενικής οικογένειας ισχυρής και ευημερούσας.


Αγαπητές γυναίκες και κορίτσια, είμαστε ευχαριστημένοι που σήμερα με τον ίδιο ευσεβές πνεύμα και την αφοσίωση που συνεχίζετε να καταβάλλετε κάθε προσπάθεια με τις Θεόδοτες χάρες σας, για το καλό της εκπαίδευσης της νεότερης γενιάς, την ενίσχυση της χώρας μας και τη μακροζωία του λαού μας. 
Επιθυμία μας είναι με τις ευλογίες του Παντοδύναμου Θεού, πάντα να είστε γεμάτες χαρά και ευτυχία, πάντα όμορφες, ευλογημένες με τις αρετές και τη φιλανθρωπία.
Προσευχόμαστε ο Παντοδύναμος Θεός να  προστατεύει όλες τις γυναίκες κάτω από το Άγιο Του δεξί χέρι, να χορηγεί μια ειρηνική και ασφαλή οικογενειακή ζωή, και απέραντη ευτυχία και ατελείωτη χαρά.
Είθε η χάρη του Ιησού Χριστού, η αγάπη του Θεού και η ιερότητα του Αγίου Πνεύματος να είναι μαζί σας τώρα και για πάντα.
Αμήν. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νοσταλγία...

  Φωτογραφία από τις παλιές καλές εποχές. Τότε που οι καλοί κύριοι έδιναν τα παπούτσια τους στα ξυπόλητα και νηστικά παιδάκια να τους τα γυα...