Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Η "ONE Armenia" ξεκινά έρανο για την αποναρκοθέτηση του Ναγκόρνο Καραμπάχ

Αποτέλεσμα εικόνας για ONEArmenia

kavkaz-uzel
Η συγκέντρωση χρημάτων ύψους  96.214 δολαρίων ΗΠΑ για την αποναρκοθέτηση μιας περιοχής κοντά στο χωριό Lachin, στη Περιφέρεια Shaumyan  του Ναγκόρνο-Καραμπάχ(NKR) , ξεκίνησε από την φιλανθρωπική οργάνωση που ονομάζεται "ONEArmenia".

Η εκστρατεία "Lachin Χωρίς Νάρκες" ξεκίνησε στις 22 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Απριλίου.

Ξεκινώντας από το 1995, στο διάδρομο  Lachin που συνδέει την Αρμενία με το NRK, υπήρξαν 370 ατυχήματα με πολίτες, οι οποίοι πυροδότησαν  τις νάρκες, αναφέρει η "ONEArmenia".



Η "ONEArmenia", η οποία δρα από κοινού με τη διεθνή φιλανθρωπική οργάνωση "HALO Trust", ελπίζει να καθαρίσει ένα χώρο 31.839 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται 2,5 χιλιόμετρα από το χωριό Megvadzor από τις νάρκες και άλλα υλικά πολέμου. Σύμφωνα με το "The HALO Trust", η πλήρης αποναρκοθέτηση της NKR μπορεί να αναμένεται στο 2020.

"Η HALO Trust" είναι μια βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση και μια αμερικανική μη κερδοσκοπική οργάνωση που ασχολούνται με την εξουδετέρωση των ναρκών και των μη εκραγέντων υλικών πολέμου , τα οποία μπορεί να αποβούν επικίνδυνα για τους πολίτες .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επ- Ανάσταση

  Η επανάσταση χωρίς την Ανάσταση δε μπορεί να υπάρξει αλλά και η Ανάσταση τροφοδοτεί επαναστάσεις. Όταν ο θάνατος νικιέται δε θα μπορούσαν ...