Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Πατριάρχης Γεωργίας:"Όλα θα λήξουν ειρηνικά"

Σχεδιάζουμε να μελετήσει το θέμα από κοινού με την κυβέρνηση - Ηλεία II σχετικά με την υπόθεση Cyanide

interpressnews
Σχεδιάζουμε να μελετήσουμε το θέμα μαζί με την κυβέρνηση και να βγάλουμε ένα συμπέρασμα με αυτό τον τρόπο, - απάντησε ο Καθολικός-Πατριάρχης Πάσης Γεωργίας η  Αυτού Αγιότητα Ηλίας II για  τις τελευταίες εξελίξεις. 

Το αεροσκάφος που μετέφερε τον Πατριάρχη και τους σσυνοδούς του  προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο της Τιφλίδας στις 18:12. Πιστοί, κληρικοί και των εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης τον συνάντησαν. 



Ο Πατριάρχης τους χαιρέτησε και τους ευλόγησε. Στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο για τα μέσα ενημέρωσης. 

«Χάρη στις προσευχές σας επέστρεψα  ειρηνικά από τη Γερμανία μετά τη χειρουργική επέμβαση ... Δυστυχώς, αρνητικές εξελίξεις έχουν λάβει χώρα εδώ. Σχεδιάζουμε να μελετήσουμε τα θέματα, μαζί με την κυβέρνηση και να βγάλουμε ένα συμπέρασμα. Πιστεύω ότι όλα θα καταλήξουν ειρηνικά και καλά. Ο Θεός να σας ευλογεί, είπε η Αυτού Αγιότητα  στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Τιφλίδας. 

Ο Πατριάρχης κατευθύνθηκε προς τον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος, μετά το σχόλιο. 

Αργότερα,ο  Γεωργιανός Πρόεδρος Γκιόργκι Μαργκβελασβίλι επισκέφθηκε τον  Ηλία ΙΙ στο Πατριαρχείο, τον συνεχάρη για την ειρηνική άφιξή του και του ευχήθηκε υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνύπαρξη αντί ανεκτικότητας

  Η ανεκτικότητα δεν είναι το ζητούμενο. Δεν είναι αρετή η ανεκτικότητα. Ανεκτικότητα δείχνει αυτός που ανέχεται κάτι που δεν του αρέσει αλλ...