Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Παγιδεύτηκε ο Διάκονος G.Mamaladze;

Εγώ δεν αποκλείει ότι η σύλληψη του πατέρα Giorgi σχετίζεται με την ευθύτητα του - η μητέρα Sidonia
interpressnews.ge
Ορισμένες δυνάμεις στο Πατριαρχείο αντιπάθησαν την ευθύτητα του Πατέρα Giorgi και δεν αποκλείω ότι η σύλληψή του συνδέεται με αυτό το γεγονός, - δήλωσε η μητέρα Sidonia δήλωσε την Rustavi 2 TV χθες. 

Σύμφωνα με αυτήν,ο Διάκονος Giorgi Mamaladze απολαμβάνει  σημαντικής εμπιστοσύνης της Αυτού Αγιότητας του και ότι αυτό  μπορεί να προκαλεί δυσαρέσκεια ορισμένων ατόμων. 



«Ως εκ τούτου, δεν αποκλείει ότι ο πατέρας Giorgi διώχθηκε λόγω της ευθύτητάς  του από άγνωστες δυνάμεις στο Πατριαρχείο», - είπε η μητέρα Sidonia. 

Επιπλέον, η μητέρα Sidonia επέκρινε τα κυβερνητικά στελέχη, κυρίως, τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Ενέργειας και τον υπουργό Δικαιοσύνης για τις δηλώσεις τους σχετικά με τον Διάκονο Giorgi Mamladze, αποκαλώντας τους ανίκανους. 

"Φάνηκαν να είναι ευτυχισμένος όταν έχουμε τόσες πολλές αόριστες πληροφορίες και μια υπόθεση υπό διερεύνηση. Δεν είχαν στοιχεία  να πουν  ποιου η δολοφονία είχε σχεδιαστεί, καθώς η εισαγγελική αρχή δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα. 

Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να δει ότι αυτό είναι ένα φθηνό σενάριο", είπε η μητέρα Sidonia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμητική

  Εδώ και αιώνες οι άνθρωποι γίνονται χριστιανοί για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από το να θέλουν να είναι...χριστιανοί. Στη Βυζαντινή Αυτο...