Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Το Σώμα Φετβά στην Αίγυπτο καταδικάζει τις επιθέσεις κατά Κοπτών

Φετβά Σώμα καταδικάζει τη στόχευση των Κοπτών στην Αρίς από ISIS
Το Παρατηρητήριο των takfiri Fatawa και εξτρεμιστικών απόψεων του Σώματος Φετβά εξέδωσε ανακοίνωση για να καταδικάσει τη στόχευση Κοπτών χριστιανών στο Σινά από το ISIS και διαβεβαίωσε ότι οι επιθέσεις στοχεύουν να καταστρέψουν την εθνική ενότητα.
Δεκάδες Κοπτικές χριστιανικές οικογένειες στην Αίγυπτο έφυγαν από το Βόρειο Σινά όταν   τουλάχιστον 7 σκοτώθηκαν κατά τις τελευταίες εβδομάδες από ύποπτους ισλαμιστές μαχητές όταν φυλλάδια που καλούσαν να σκοτώσουν τους Κόπτες διανεμήθηκαν στην πόλη της Arish.
 
Η ανακοίνωση  του παρατηρητηρίου, δήλωσε ότι το Ισλάμ είναι αθώο αυτών των τρομοκρατικών επιθέσεων.
 
ISIS έχει αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης στην κοπτική εκκλησία  του Αγίου Πέτρου  στο Κάιρο, και κάλεσε σε  δολοφονίες  Κοπτών,κάτι  που περιγράφεται από τους αναλυτές ως προσπάθεια να επιβεβαιώσει την παρουσία του στην Αίγυπτο και να αποκαταστήσει το κύρος του μετά από αρκετές επιθέσεις από τον αιγυπτιακό στρατό εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνύπαρξη αντί ανεκτικότητας

  Η ανεκτικότητα δεν είναι το ζητούμενο. Δεν είναι αρετή η ανεκτικότητα. Ανεκτικότητα δείχνει αυτός που ανέχεται κάτι που δεν του αρέσει αλλ...