Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Πατριάρχης Γεωργίας:Γνωρίζω τον π.Giorgi πολύ καιρό.Δεν έχω ακούσει ή δει τίποτα κακό από αυτόν

Γεωργιανό σχόλια Πατριάρχη για τις τελευταίες εξελίξεις, λέγοντας ότι γνωρίζει κρατούνται ιερέα για μεγάλο χρονικό διάστημα
interpressnews
Γνωρίζω τον  πατέρα Giorgi για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν έχω δει και ακούσει τίποτα κακό από αυτόν, - είπε ο Καθολικός-Πατριάρχης Γεωργίας  Ηλίας Β 'από μια κλινική στο Βερολίνο, στη Γερμανία, όπου υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ευτυχία και η δυστυχία είναι πάντα μαζί και όταν ένα άτομο είναι χαρούμενο που θα πρέπει να αναμένει τη δυστυχία και το αντίστροφο. 


"Δυστυχώς, εγώ έπρεπε να φτάσω στη Γερμανία για τη χειρουργική επέμβαση. Διεξήχθη με επιτυχία. Τα αποτελέσματα είναι καλά και οι γιατροί θα κάνουν επίσης σχόλια σχετικά με αυτό. Θα ήθελα να αναφερθώ στις ανώμαλες και παράξενες εξελίξεις σε σχέση με τον πατέρα Giorgi Mamaladze. Τον γνωρίζω  εδώ και πολύ καιρό και δεν έχω δει ή ακούσει τίποτα κακό από τον ίδιο",είπε ο Ηλίας II. 

Σύμφωνα με τον Γεωργιανό Πατριάρχη, η Γεωργία και ο λαός της ήταν πάντα ενωμένοι και θα συνεχίσουν έτσι  και στο μέλλον. 


«Κανείς δεν θα είναι σε θέση να διαλύσει το έθνος και την εκκλησία μας. Θα φτάσω στην Τιφλίδα σε τρεις ημέρες και ελπίζω ότι τα πράγματα θα ηρεμήσουν και θα ξεκαθαρίσουν. Ο Θεός να σας ευλογεί  και όλη τη Γεωργία », είπε ο Πατριάρχης . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμητική

  Εδώ και αιώνες οι άνθρωποι γίνονται χριστιανοί για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από το να θέλουν να είναι...χριστιανοί. Στη Βυζαντινή Αυτο...