Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Nasrallah:Η αντίσταση συνεχίζεται


                     Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα Σεγιέντ παραδίδει μια ομιλία του στις 18 Οκτωβρίου 2015.
Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ Σεγιέντ Χασάν Νασράλα  χαιρέτισε τις θυσίες των αγωνιστών αντίστασης, λέγοντας ότι οι εχθροί δεν μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς για όσο διάστημα το μέτωπο αντίστασης είναι ζωντανό.
Σε ομιλία του την Κυριακή, ο Νασράλα, δήλωσε ότι το μετώπο αντίστασης έχει κερδίσει πολλές νίκες μέσα από τις θυσίες που έγιναν από θαρραλέους μαχητές του, προσθέτοντας ότι το κίνημα θα συνεχιστεί παρά το μαρτύριο των διοικητών του στο πεδίο της μάχης κατά των τρομοκρατών.
Αναφερόμενος σχετικά με τις εντάσεις στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Παλαιστινιακά  εδάφη και το νέο κύμα της ισραηλινής βίας εκεί, ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ κάλεσε όλες τις πλευρές να σταθούν στο πλευρό του καταπιεσμένου παλαιστινιακού έθνους στην Ιντιφάντα του ενάντια στο καθεστώς κατοχής του Τελ Αβίβ.
Σημειώνοντας ότι η αντίσταση είναι ο μόνος τρόπος για τον τερματισμό της ισραηλινής κατοχής της Παλαιστίνης, ο Νασράλα είπε ότι η νέα γενιά της Παλαιστίνης πιστεύει στην αντοχή, την αξιοπρέπεια, και το τζαμί του al-Aqsa , και μπορεί να πολεμήσει τεθωρακισμένα και στρατιώτες με μαχαίρια.
Επεσήμανε το "σχέδιο takfiri" στη Μέση Ανατολή, λέγοντας ότι αν δεν υπήρχε η αποφασιστικότητα των αντιστασιακών στο πεδίο της μάχης ενάντια στο Daesh και άλλες εξτρεμιστικές ομάδες, η κατάσταση της περιοχής αυτής θα ήταν ακόμη χειρότερη.
Αναφερόμενος στη Σαουδική επίθεση εναντίον της Υεμένης, ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ δήλωσε ότι, αν οι Σαουδάραβες καταφέρουν να κάμψουν την αντίσταση του αραβικού έθνους, η Αλ Κάιντα και οι takfiri θα είναι σε θέση να εντείνουν τις τρομοκρατικές  δραστηριότητές τους  εκεί.
Το μέτωπο αντίστασης είναι αποφασισμένο να εκπληρώσει τις ευθύνες του και να συνεχίσει τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας των takfiri,την υπεράσπιση όλων των μουσουλμάνων και των ανθρώπινων αξιών γενικά, πρόσθεσε.
Σχολιάζοντας το κενό εξουσίας στον Λίβανο, ο Νασράλα τόνισε ότι το κίνημα αντίστασης έχει πάντα ανταποκριθεί θετικά σε κάθε κλήση για διάλογο με την κυβέρνηση του Λιβάνου, προσθέτοντας ότι η Χεζμπολάχ επιδιώκει να διατηρήσει την τρέχουσα διοίκηση, και δεν προωθεί τα δικά της συμφέροντα.
Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει την ενότητα και το διάλογο μεταξύ όλων των ομάδων του Λιβάνου, τόνισε ο Νασράλα.

presstv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H δυσκολία

  Να σε δεχτεί ο Χριστός είναι εύκολο. Ο Χριστός όλους τους δέχεται. Όλους τους περιμένει. Πολλές φορές όχι μόνο τους περιμένει αλλά τους πλ...