Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Η χαμηλή προσέλευση στις εκλογές της Αιγύπτου και το πορνό!


                          
Η απάθεια των ψηφοφόρων για τις βουλευτικές εκλογές της Αιγύπτου παρουσιάζεται επειδή οι άνθρωποι είναι προσκολλημένοι στη πορνογραφίας και όχι στην πολιτική,λέει ο αρθρογράφος μια δημοφιλούς αιγυπτιακής εφημερίδας .
Ο Dandarawy al-Hawary, γράφοντας στην καθημερινή Youm 7, δήλωσε ότι οι Αιγύπτιοι έχουν αποσπαστεί όταν μια ηθοποιός είπε στην τηλεοπτική εκπομπή της ότι παρακολουθούσε πορνό και ενθάρρυνε τους νέους να κάνουν το ίδιο για να πάρουν σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.
"Είναι η πικρή αλήθεια ότι η αιγυπτιακή κοινωνία, σε όλους τους τομείς της, ήταν απασχολημένη περισσότερο με τη συζήτηση περί πορνογραφικών ταινιών ... και όλοι ξέχασαν τις πιο σημαντικές βουλευτικές εκλογές στην Αίγυπτο," έγραψε ο Hawary .
Ο Hawary,  υποστηρικτής του Προέδρου Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι, ανέφερε επίσης μία "διεθνή μελέτη" που βρήκε από το Google και λέει ότι οι ισλαμικές χώρες έχουν την υψηλότερη κατανάλωση πορνό σε όλο τον κόσμο.
Οι περισσότεροι αναλυτές έχουν αποδώσει την χαμηλή προσέλευση στις εκλογές στην απογοήτευση, ιδίως μεταξύ των νέων Αιγυπτίων, από τη σημερινή ηγεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημιουργώντας μια κόλαση δική μας

Μπορεί οι άνθρωποι να υποστηρίζουν πως κυνηγούν ή αποζητούν έναν παράδεισο αλλά συνήθως αυτό που πραγματικά επιθυμούν είναι η κόλαση. Πολλές...