Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Μια φωνή λογικής για το Κασμίρ

Αποτέλεσμα εικόνας για Giani Harpreet Singh
sikh24

CHANDIGARH, Πουντζάμ -  Ο διορισμένος από το  SGPC(θρησκευτικός οργανισμός των Σιχ)  να  ενεργεί ως  Akal Takht Jathedar, Giani Harpreet Singh πήρε θέση υπέρ του αθώου λαού και των φοιτητών του Κασμίρ που έβαλαν στο στόχαστρο οι Ινδοί εθνικιστές μετά την πρόσφατη επίθεση στο κονβόι του  CRPF(η Αστυνομία της Ινδίας ) στη Pulwama. Είπε ότι οι επιθέσεις εναντίον  αθώων Κασμιριανών σε διάφορες περιοχές της Ινδίας είναι τόσο καταδικαστέες όσο και η επίθεση στη συνοδεία του CRPF, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 44 Ινδοί στρατιώτες.


Σε επικοινωνία με τα μέσα ενημέρωσης στις 19 Φεβρουαρίου, ο Giani Harpreet Singh δήλωσε ότι η στόχευση των Κασμιριανών από τους ακτιβιστές ορισμένων φανατικών ομάδων είναι εξαιρετικά καταδικαστέα. Πρόσθεσε ότι αυτές οι ομάδες  αποπνέουν εθνικισμό  που θα εντείνει το πρόβλημα.    



"Τέτοιο μίσος δεν μπορεί να αποτελέσει λύση στο πρόβλημα του Κασμίρ. Αντ 'αυτού, θα αποξενώσει περαιτέρω τους Κασμιριανούς από εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε καρδιές του λαού του Κασμίρ. Αυτή είναι η μόνη λύση, η οποία θα ανοίξει το δρόμο για συνομιλίες και θα σταματήσει τη βία ", δήλωσε ο Giani Harpreet Singh απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα χειροκροτήματα

  Τα χειροκροτήματα μετά από τις ομιλίες του πρωθυπουργού και του πρώην υπουργού μεταφορών ήταν το αποκορύφωμα της άθλιας εικόνας που για ακ...