Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Πακιστάν και Ινδία και πάλι στα άκρα


slpress

Υψηλόβαθμοι πολιτικοί και στρατιωτικοί αξιωματούχοι του Πακιστάν απέρριψαν σήμερα την ανακοίνωση της Ινδίας ότι έπληξε «στρατόπεδα τρομοκρατών» μέσα στη χώρα και δεσμεύθηκαν να αποδείξουν ότι οι ισχυρισμοί του Νέου Δελχί είναι λανθασμένοι, ενώ προειδοποίησαν ότι θα απαντήσουν στην ινδική επιθετικότητα.



Η Εθνική Επιτροπή Ασφαλείας του Πακιστάν, στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Ίμραν Χαν και ο διοικητής των ενόπλων δυνάμεων της χώρας Κάμαρ Τζαβίντ Μπάζουα, ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «απορρίπτει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Ινδίας ότι στοχοθέτησε ένα φερόμενο στρατόπεδο τρομοκρατών κοντά στη Μπάλακοτ καθώς και ότι υπήρξαν πολλά θύματα».


Η Εθνική Επιτροπή πρόσθεσε ότι ο Χαν «θα συνομιλήσει με παγκόσμιους ηγέτες για να τους εκθέσει την ανεύθυνη πολιτική της Ινδίας». Επίσης προειδοποίησε ότι «το Πακιστάν θα απαντήσει στον χρόνο και τον τόπο που θα επιλέξει» στην ινδική επιθετικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνύπαρξη αντί ανεκτικότητας

  Η ανεκτικότητα δεν είναι το ζητούμενο. Δεν είναι αρετή η ανεκτικότητα. Ανεκτικότητα δείχνει αυτός που ανέχεται κάτι που δεν του αρέσει αλλ...