Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Μαύρος πάνθηρας φωτογραφίζεται στην Κένυα


slpress

Αν και η μαύρη γάτα συμβολίζει σε πολλούς πολιτισμούς την γρουσουζιά, ο φωτογράφος Will Burrard-Lucas δεν θα ήταν τόσο χαρούμενος τώρα που αυτή η μεγαλοπρεπής «γάτα» βρέθηκε μπροστά στο φακό του. Και αυτό γιατί ο ίδιος κατέγραψε μια σειρά από φωτογραφίες με πρωταγωνίστρια μια μαύρη λεοπάρδαλη στη Λειψία της Κένυας την περασμένη εβδομάδα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που το ζώο έχει φωτογραφηθεί στην Αφρική από το 1909, δήλωσε ο Nick Pilfold, παγκόσμιος επιστήμονας διατήρησης στον ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο.



Ο Will είναι ένας φωτογράφος ειδικός στην φωτογράφιση της άγριας ​​φύσης από το 2010 και το 2013 ίδρυσε την εταιρεία Camtraptions Ltd για να μετατρέψει τις εφευρέσεις του για τα σκάφη σε προϊόντα για άλλους επαγγελματίες. Από την άλλη, το τρίχωμα της συγκεκριμένης λεοπάρδαλης είναι μαύρο, λόγω του μελαγχισμού, μιας γονιδιακής μετάλλαξης που οδηγεί σε υπερπαραγωγή χρωστικής, που προκαλεί το αντίθετο φαινόμενο από τον αλμπινισμό.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημιουργώντας μια κόλαση δική μας

Μπορεί οι άνθρωποι να υποστηρίζουν πως κυνηγούν ή αποζητούν έναν παράδεισο αλλά συνήθως αυτό που πραγματικά επιθυμούν είναι η κόλαση. Πολλές...