Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Ταραχές λόγω της παρουσίας της ρωσικής αντιπροσωπείας στη Γεωργία

Οι Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης χρησιμοποίησαν και πάλι δακρυγόνα και σφαίρες από καουτσούκ. Η κατάσταση κλιμακώθηκε μετά την επιστροφή των διαδηλωτών στη λεωφόρο Rustaveli. Οι διαδηλωτές  έχουν τραυματιστεί, αν και δεν είναι γνωστός ακριβώς ο αριθμός των τραυματιών σε αυτό το στάδιο.

Χρησιμοποιήθηκαν επίσης κανόνια νερού για να διαλυθεί η διαδήλωση. Η κατάσταση παρέμεινε εξαιρετικά τεταμένη μπροστά στο κοινοβούλιο.

Δεκάδες πολίτες τραυματίστηκαν από σφαίρες  καουτσούκ

 Οι Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης χρησιμοποίησαν και πάλι δακρυγόνα, καθώς και κανόνια νερού. Δεκάδες πολίτες τραυματίστηκαν από σφαίρες  καουτσούκ.

Όλα τα ασθενοφόρα έχουν ήδη εγκαταλείψει την περιοχή, καθώς μεταφέρουν τους τραυματίες σε νοσοκομεία.

Μεταξύ των τραυματιών είναι δημοσιογράφοι των InterPressNews, Rustavi 2 και TV Pirveli.
Η αστυνομία έχει συλλάβει αρκετούς ανθρώπους κοντά στην πλατεία της Δημοκρατίας και στη λεωφόρο Rustaveli.

Αρκετές χιλιάδες αντιπολιτευόμενοι και πολιτικοί ακτιβιστές διαμαρτύρονται στη λεωφόρο Rustaveli, μπροστά από το κτίριο του Κοινοβουλίου, διαμαρτυρόμενοι για την παρουσία της ρωσικής αντιπροσωπείας της Δούμας στο κτίριο του Κοινοβουλίου. Η αστυνομία χρησιμοποίησε κανόνια νερού, δακρυγόνα και σφαίρες από καουτσούκ για να διαλύσει τους διαδηλωτές.

Το υπουργείο Υγείας δήλωσε στο  InterPressNews ότι έχουν τραυματιστεί 17 πολίτες και 38 αστυνομικοί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H δυσκολία

  Να σε δεχτεί ο Χριστός είναι εύκολο. Ο Χριστός όλους τους δέχεται. Όλους τους περιμένει. Πολλές φορές όχι μόνο τους περιμένει αλλά τους πλ...