Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

"Μπορεί να υπάρχουν διάφορα είδη κανόνων σε διάφορα μέρη του κόσμου, αλλά δεν είναι απαραίτητο αυτά να εισαχθούν στη χώρα μας"

https://www.interpressnews.ge/en/article/102565-archbishop-iakob-liberal-forces-must-realize-that-this-is-too-much

Οι φιλελεύθερες δυνάμεις πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι το παρακάνουν όταν προσπαθούν να επιβάλουν κάτι που είναι απαράδεκτο για το έθνος μας - είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ιάκωβος κατά τη διάρκεια του κηρύγματος της Κυριακής.

Ο Αρχιεπίσκοπος μίλησε για τις εξελίξεις μεταξύ των υποστηρικτών και των αντιπάλων του Tbilisi Pride και επεσήμανε ότι η αντιπαράθεση δεν είναι καλή για τη χώρα, διότι η "κρατική μας οντότητα είναι ήδη εύθραυστη".


"Μπορεί να υπάρχουν διάφορα είδη κανόνων σε διάφορα μέρη του κόσμου, αλλά δεν είναι απαραίτητο αυτά  να εισαχθούν στη χώρα μας", είπε ο κληρικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο φιλελευθερισμός σημαίνει ελευθερία, αλλά λαμβάνει υπόψη επίσης την συνύπαρξη με άλλα άτομα.

"Γνωρίζουμε καλά τι θα υποστηρίξει η πλειοψηφία των πιστών εάν διεξαχθεί δημοψήφισμα στη Γεωργία και γι 'αυτό θέλω να απευθυνθώ σε αυτό το κομμάτι της κοινωνίας για να σταματήσουν την ηθική τρομοκρατία του πληθυσμού και να ζήσουν όπως θέλουν να ζήσουν, κανείς δεν τους καταπιέζει", είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημιουργώντας μια κόλαση δική μας

Μπορεί οι άνθρωποι να υποστηρίζουν πως κυνηγούν ή αποζητούν έναν παράδεισο αλλά συνήθως αυτό που πραγματικά επιθυμούν είναι η κόλαση. Πολλές...