Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Απαθανατίζοντας τις πρώτες στιγμές στη ζωή

Georgian photographer who captures the first moments of childbirth

https://www.georgianjournal.ge/society/35883-georgian-photographer-who-captures-the-first-moments-of-childbirth.html

Η Nino Inadze είναι η πρώτη Γεωργιανή φωτογράφος που συλλαμβάνει τις πρώτες στιγμές του τοκετού. Είναι δημοσιογράφος και έχει εργαστεί ως πιστοποιημένη φωτογράφος εδώ και 2 χρόνια. Η Nino απαθανάτισε ευτυχισμένες στιγμές πολλών γάμων και πάρτι αποφοίτησης από το σχολείο. Είναι επαγγελματίας φωτογράφος γεννήσεων που έχει κάνει τη διαδικασία της σύλληψης της άφιξης των παιδιών μια τέχνη. 

nino_inadze
ΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ
Η ιδέα να γίνει φωτογράφος γεννήσεων της ήρθε μετά τη γέννηση του δικού της παιδιού το 2015.

Εκείνη την εποχή δεν ήταν φωτογράφος. Η Nino λυπήθηκε που δεν είχε  επαγγελματικές φωτογραφίες του δικού της  τοκετού και αποφάσισε να προσφέρει αυτό το είδος φωτογράφησης στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, στην αρχή, κανείς δεν είχε την επιθυμία να φωτογραφίσει τη γέννα του παιδιού του . Το πρώτο πρόσωπο που συμφώνησε να φωτογραφηθεί ήταν η κουνιάδα της και μετά, περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν. 
ΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ
Η Nino ελπίζει ότι οι άνθρωποι θα βάλουν στην άκρη τα συμπλέγματά τους και θα αγαπήσουν την ιδέα να φωτογραφηθούν οι πρώτες στιγμές του τοκετού τους   από μία επαγγελματία φωτογράφο. Σύμφωνα με αυτήν, το να είναι  φωτογράφου γεννήσεων της έχει δώσει την ευκαιρία να βιώσει και να μοιραστεί τις πρώτες στιγμές της ευτυχίας του τοκετού. 

ΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμητική

  Εδώ και αιώνες οι άνθρωποι γίνονται χριστιανοί για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από το να θέλουν να είναι...χριστιανοί. Στη Βυζαντινή Αυτο...