Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Συνήγορος του Πολίτη - Θα είμαι οπουδήποτε η ελευθερία της έκφρασης κινδυνεύει

Ο καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας έκφρασης, αλλά δεν είναι έκφραση εάν σκοπεύει να διαχωρίσει τους πολίτες, δήλωσε η Συνήγορος του Πολίτη Nino Lomjaria  σχολιάζοντας την Εβδομάδα Pride της Τιφλίδας και τις αναμενόμενες απειλές.
"Ο καθένας έχει δικαίωμα έκφρασης, αλλά αυτή η έκφραση πρέπει να είναι ειρηνική και δεν αποτελεί έκφραση εάν αποσκοπεί στο διαχωρισμό των πολιτών και τον περιορισμό των δικαιωμάτων τους. Είναι εγκληματίας και ελπίζουμε ότι το ΥΠΕΣ θα δώσει επαρκή απάντηση στο έγκλημα ", δήλωσε η Lomjaria  .

Όταν η Συνήγορος του Πολίτη ρωτήθηκε αν θα παρευρεθεί ή όχι στην «πορεία της υπερηφάνειας», η Nino Lomjaria απάντησε ότι θα είναι οπουδήποτε θα περιοριστεί η ελευθερία  έκφρασης.
«Θα είμαι οπουδήποτε η ελευθερία της έκφρασης κινδυνεύει, δεν ξέρω πού και πώς οργανώνεται αυτό το γεγονός, αλλά θα είμαι οπουδήποτε πρέπει να προστατεύονται τα ανθρώπινα δικαιώματα», δήλωσε η Lomjaria  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ιούδας, το μύρο

  Στην οικία του Σίμωνα του Λεπρού, μια γυναίκα λούζει τον Χριστό με ακριβό μύρο. Οι μαθητές διαμαρτύρονται: γιατί τέτοια σπατάλη; Δε θα ήτα...