Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Γιατί "βράζουν" τα Κύθηρα;



Καλά,δε βράζουν κιόλας,μη λέμε κι ό,τι μας κατεβαίνει.Απλά φαίνεται να υπάρχουν κάποιες μεσαίας(ή μικρής)κλίμακας αντιδράσεις στις κινήσεις των "εχόντων το γενικό πρόσταγμα" στο νησί.Χοντρά χοντρά σε ένα από τα τουριστικά χωριά του νησιού,καταστηματαρχαίοι και ξενοδοχαίοι αποφάσισαν ότι δεν θέλουν τουρίστες "ελεύθερου κάμπινγκ",διότι δεν είναι ο τουρισμός υψηλής κοινωνίας που θέλουν.Ο δήμαρχος συμφώνησε άμεσα μαζί τους,απαγόρευσε και τον γυμνισμό μαζί με το ελεύθερο κάμπινγκ και αλλάζει σιγά σιγά το τουριστικό τοπίο του νησιού.



Παρένθεση:Ο δήμαρχος είναι συγκεντρωτικός και αυταρχικός τύπος,επικαλείται συνεχώς(ή όποτε τον βολεύει τέλος πάντων)το νόμο,γενικά τα πάει καλά με το συντηρητικό στοιχείο του νησιού,προσωπικά τους συντηρητικούς αυτούς τους θεωρώ μεγάλους υποκριτές,του αρέσει να (αυτο)προβάλλεται και γενικά είναι ολίγον "σπαστικός".Παρένθεση τέλος.
Οι προοδευτικάριοι του νησιού,δεν το σηκώσαν αυτό.Και ξεκίνησαν μάχη γραπτών ενάντια σε αυτές τις αποφάσεις.Κάτι γράψανε,παρεξηγήθηκαν οι ξενοδοχοκαταστηματαρχαίοι και γίνανε όλοι μαζί αρχαίοι!
Αν με ρωτάτε,οι προοδευτικάριοι έχουν ένα κάποιο δίκιο.Είπαμε,να γουστάρουμε το εύκολο χρήμα αλλά μη κυνηγάμε και τα πιο free άτομα.Κρίμα είναι.
Τέλος πάντων!Θεωρώ ότι η εκτρωματική κυθηραϊκή κοινωνία έχει μεγαλύτερα στραβά που πρέπει να αντιμετωπίσει και πολύ θα ήθελα να ανοίξει μια σχετική κουβέντα.Προσπάθησα μια δυο φορές να το κάνω και βρέθηκα να αναλώνομαι σε χαζοκαυγάδες και να πακετάρω φωνάζοντας "σας παρατάω και κρατήστε και τα πράγματα,έχετε αυτούς που σας αξίζουν".Και ακριβώς αυτό έχουν.Ο δήμαρχος εκφράζει τέλεια τη γενική νοοτροπία του νησιού αυτή τη στιγμή.Δε γράφω άλλα,επειδή έχω το πανηγύρι και είμαι εκνευρισμένος με τα γύρω γύρω γελοία πράγματα που πρέπει να υπομένω κάθε χρόνο.Ελπίζω να ήμουν διαφωτιστικός!

dragonerarossa.gr 1

dragonerarossa.gr 2

adelinfm.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...