Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Κι άλλα στρατηγικά σημεία υπό τον έλεγχο του συριακού στρατού

Συριακού στρατού.  αρχείο φωτογραφιών

sputniknews.com

Ο συριακός στρατός και συναφείς εθνικές αμυντικές δυνάμεις έχουν καταφέρει να εκκαθαρίσουν από μαχητές του  Daesh  μια σειρά στρατηγικών λόφων έξω από το χωριό Tell al-Tut από όπου οι τρομοκράτες ελέγχουν όλα τα άλλα χωριά κοντά στην έρημο της αλ-Badiyah.


Οι συριακές ένοπλες δυνάμεις είναι τώρα έτοιμες να συνεχίσουν την πρόοδό τους για την απελευθέρωση των πιο κατοικημένων περιοχών στην έρημο της Συρίας, τα κύρια τμήματα τωης οποίας διασχίζει  ένας στρατηγικός αγωγός πετρελαίου .
Υποστηριζόμενος από τις ρωσικές Αεροδιαστημικές  Δυνάμεις , ο συριακός στρατός έχει κάνει σημαντικές προόδους προς την κατεύθυνση της υπό το  Daesh πόλης της  Raqqa, σκοτώνοντας δεκάδες τρομοκράτες.
Εν τω μεταξύ, στη βόρεια Συρία, οι κυβερνητικές δυνάμεις έχουν κόψει όλες τις οδούς  εφοδιασμού προς το ανατολικό,υπό τον έλεγχο των ανταρτών μέρος του Χαλεπίου, το οποίο ήταν υπό πολιορκία από τις 11 Ιουλίου.
Δυνάμεις πιστές στο Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Άσαντ πήραν πρόσφατα υπό τον έλεγχό τους το μόνο δρόμο στη στρατηγική πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...