Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Πανηγύρι στο χωριό μας ένα χρόνο μετά...


Ένα χρόνο μετά ήρθε η δικαίωση!Στις φετινές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου επικράτησε πανικός κι ομίχλη.Ένας από τους παρουσιαστές δρώμενου(παλιές φωτογραφίες του νησιού)έκρινε σκόπιμο,στον εναρκτήριο λόγο του να τα "χώσει" στο δήμαρχο,και να εκφράσει διάφορα παράπονα.Στην πραγματικότητα απλά ήθελε να κάνει το κομμάτι του εδώ που τα λέμε.



Ο δήμαρχος εκνευρίστηκε(δικαίως,να τα λέμε αυτά)και έφυγε μαινόμενος!Η αλήθεια είναι ότι έχωσα τη μουσούδα μου στο περιστατικό και προσπάθησα να ηρεμήσω τον πρώτο πολίτη των Κυθήρων(καλό,ε;)αλλά χωρίς τόσο μεγάλη επιτυχία.
Το πρόβλημα με αυτές τις εκδηλώσεις όπως γίνονται στο χωριό μας είναι το εξής.Βρίσκουν ευκαιρία διάφοροι τύποι και τύπισσες να δείξουν σε μεγάλο κοινό τα φοβερά πράγματα που θα μπορούσαν να κάνουν αν η κακούργα ζωή δεν τους είχε ρίξει σ'ένα βράχο στη θάλασσα.
Η αλήθεια είναι ότι όσοι ζούμε εδώ είμαστε είτε εξορισμένοι είτε κυνηγημένοι είτε απλά βλαμμένοι.Τίποτα δε μας χρωστά η κενωνία ούτε κι ο υπόλοιπος κόσμος.
Χαίρομαι πάντως που αυτά που έλεγα εγώ πέρσι και στραβομουτσούνιαζαν κάποιοι,φέτος τα είπε ο δήμαρχος...
Να τι έγραφα:http://tragoudiglarou.blogspot.gr/2015/07/blog-post_21.html

http://tragoudiglarou.blogspot.gr/2015/07/blog-post_25.html

Είμαι πολύ μπροστά το άτομο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ιούδας, το μύρο

  Στην οικία του Σίμωνα του Λεπρού, μια γυναίκα λούζει τον Χριστό με ακριβό μύρο. Οι μαθητές διαμαρτύρονται: γιατί τέτοια σπατάλη; Δε θα ήτα...