Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Θετικοί στον κορονοϊό οι μοναχοί στο Άγιον Όρος που μετέφεραν στην Αγγλία για προσκύνημα απότμημα του ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου από τη Μονή Ξενοφώντος.

Άγιον Όρος

https://sputniknews.gr/ellada/202003316906540-koronoios-stin-ellada-thetikoi-stonio-alloi-treis-monahoi-sto-agion-oros/

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν και οι άλλοι τρεις μοναχοί στο Άγιον Όρος που είχαν ταξιδέψει μαζί με τον 55χρονο μοναχό από την Μονή Ξενοφώντος στην Μ. Βρετανία.

Άλλοι τρεις μοναχοί στο Άγιον Όρος, συνταξιδιώτες του 55χρονου μοναχού από την Μονή Ξενοφώντος που βρέθηκαν στην Μεγάλη Βρετανία, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.


Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι ηλικίες των ασθενών είναι από 40 μέχρι 55 χρονών.

Όπως δήλωσε στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ο διευθυντής του κέντρου υγείας Αγίου Όρους (Καρυές), Κωνσταντίνος Δουκουσλής: «Νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και θα μεταφερθούν άμεσα στο ΑΧΕΠΑ».


Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι τέσσερις μοναχοί συνολικά μαζί με τον 55χρονο, ταξίδεψαν από τις 5 έως τις 17 Μαρτίου στην Αγγλία και στην Σκωτία, ύστερα από πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα και μετέφεραν για προσκύνημα απότμημα του ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου από τη Μονή Ξενοφώντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δυσκολίες

  Οι κουβέντες για το σχέδιο και τη δικαιοσύνη του Θεού δυσκολεύονται κάθε φορά που κάποιοι γονείς θάβουν το ανήλικο ή νεαρό παιδί τους. Μα ...