Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Κλόουν εναντίον κορωνοϊού



https://sputniknews.gr/videoclub/202004277175377-vinteo-antidoto-ston-koronoio-klooun-diohnoun-ton-fovo-ton-paidion-me-asteia-kai-kolpa/

Κλόουν με πολύχρωμες μάσκες και αστεία ρούχα, βρέθηκαν στο παιδιατρικό νοσοκομείο του Τελ Αβίβ με στόχο, να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους εν μέσω πανδημίας.

Οι ισραηλινές αρχές προκειμένου να βοηθήσουν τα παιδιά να ξεπεράσουν τον φόβο και το άγχος για τον κορονοϊό, προχώρησαν σε μια πολύ ευχάριστη πρωτοβουλία. 


Μία ομάδα κλόουν βρέθηκε στο παιδιατρικό νοσοκομείο του Τελ Αβίβ, Ντάνα Ντουέκ, με την ελπίδα να χαρίσει λίγο γέλιο και αισιοδοξία στα παιδιά.

Οι κλόουν ντυμένοι ως γιατροί, κατάφεραν με αστεία και παιχνίδια να κάνουν μικρούς και μεγάλους να λυθούν στα γέλια.


«Αποτελεί μια θαυμάσια μορφή τέχνης όπου το χιούμορ, ο αυτοσχεδιασμός, η δημιουργικότητα φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, τους ανακουφίζουν από τις σκέψεις τους και αλλάζουν τη συναισθηματική τους κατάσταση», λέει ο αρχηγός της ομάδας.

Ωστόσο, οι κλόουν - γιατροί δεν επισκέπτονται μόνο παιδιατρικά τμήματα. Μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί σε τουλάχιστον 25 νοσοκομεία της χώρας. Το αποτέλεσμα ήταν παντού το ίδιο, γέλιο και χαρά.

Στο Ισραήλ ο COVID-19 έχει κοστίσει τη ζωή σε 202 ανθρώπους, ενώ έχουν καταγραφεί 15.466 κρούσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...