Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Ακόμα και ένας...



Πάνω από 100 οι νεκροί από τον ιό στην Ελλάδα και θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν για λίγο καιρό ακόμα οι αριθμοί.Παρ'όλα αυτά κάποιοι επιμένουν,με μια ελαφρότητα, να λένε πως δεν είναι και κάτι τόσο σοβαρό,πως δεν χρειάζονταν τόσο σοβαρά μέτρα και πως,τέλος πάντων,δεν ήταν και τόσα πολλά τα θύματα.Αυτό,όταν το ακούω από θρησκευόμενους ειδικά,πολύ με ενοχλεί.Ακόμα και ένας νεκρός είναι πολύς.Πόσο μάλλον οι πάνω από εκατό.Μιλάμε για πάνω από εκατό οικογένειες που θρηνούν κάποιον δικό τους.Καταλαβαίνουν μερικοί όταν μιλάνε ή όχι;Αναρωτιέμαι.

2 σχόλια:

  1. Είναι αξιοπρόσεκτο πραγματικά ότι ακόμα κι αν έχουν δίκιο για τις υπερβολές των μέτρων κλπ ότι κάποιοι πεθαίνουν, αλλά αυτό δεν αγγίζει πολύ το πλήθος. Ειδικότερα έχω διαβάσει αρκετές φορές σχόλια τύπου, οκ γέροι είναι θα πέθαιναν έτσι κι αλλιώς. Ήθελα να ήξερα αν ήταν ο πατέρας ή η μάνα τους θα είχαν την ίδια στάση; Κάποιοι πεθαίνουν και οι δικοί τους δεν μπορούν ούτε να τους πουν μια κουβέντα πριν φύγουν ή να τους θάψουν! Αυτό είναι φοβερό. Αλλά ποιος το λογαριάζει, θλιβερό. Ο θεός ας βάλει το χέρι Του.
    Καλή Ανάσταση!
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...