Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Λειτουργία...



Δεν έχει πρόβλημα η Εκκλησία όταν δοκιμάζεται η πίστη της.Εκεί κουτσά στραβά και με διάφορους τρόπους τα καταφέρνουμε. Όταν δοκιμάζεται το μυαλό μας και αν λειτουργεί,εκεί δυσκολευόμαστε...

5 σχόλια:

  1. Αχ αυτό το μυαλό μας. Θα έλεγα όχι "..αν λειτουργεί" αλλά πως λειτουργεί τελικά. Αλλά ευτυχώς υπάρχει και το μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.
    Το κομμάτι πάντως αυτό του Ρόρι είναι απ τα καλύτερα του αν κι όχι τόσο γνωστό σχετικά. Βέβαια κι αυτός έκανε τόσα πετυχημένα τραγούδια που χάνεσαι, θεός σχωρέστον!
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι όχι οι ζαβοί τω πνεύματι...

      Τον έφαγε το Jameson...

      Διαγραφή
  2. Ναι σωστά, οι πρτωχοί διότι οι ζαβοί άλλο φρούτο.

    Μόνο το Jameson, το παλικάρι μπορεί να ήπιε και την μισή θάλασσα λέμε, αλλά όπως και ναχει άφησε κάτι να τον θυμόμαστε. Ουδείς αναμάρτητος.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βέβαια,για να μη χρησιμοποιούμε έτσι χαρακτηρισμούς,πρέπει να καταλάβουμε πως ο κάθε άνθρωπος έχει ένα υπόβαθρο,θρησκευτικό,πολιτικό,ιδεολογικό,φιλοσοφικό και με βάση αυτό εκφράζεται και πράττει.Πολλές φορές λαμβάνουμε υπόψη μόνο τα δικά μας βιώματα και απορρίπτουμε των άλλων.Έτσι όμως δε γίνεται κουβέντα.Εγώ πέφτω πάντα σε αυτή τη παγίδα.

      Καλά, αν ζούσε ακόμα δε θα είχαμε αντισηπτικό να πλύνουμε τα χέρια μας!

      Διαγραφή
    2. Πολλές φορές..μόνο πολλές φορές. Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην πέφτει σ'αυτη την παγίδα πάτερ.
      Κι αυτή είναι σαν δίνη που αν δεν την πάρουμε χαμπάρι εξ αρχής μας πήρε για τα καλά μέσα. Κάθε στιγμή θέλει επαγρύπνηση, σκοπιά δλδ κανονικά.
      Π


      Διαγραφή

Δημιουργώντας μια κόλαση δική μας

Μπορεί οι άνθρωποι να υποστηρίζουν πως κυνηγούν ή αποζητούν έναν παράδεισο αλλά συνήθως αυτό που πραγματικά επιθυμούν είναι η κόλαση. Πολλές...