Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Έκλειψη



Η Αριστερά φαίνεται πως χτυπήθηκε σφοδρά από τον κορωνοϊό.Δεν εξηγείται αλλιώς η ολική της έκλειψη.Όλη της η παρουσία εξαντλήθηκε στο "κάντε προσλήψεις".Από εκεί και πέρα τι έχουμε να θυμόμαστε;Την Κανέλλη και τον μισθό της που δεν είναι αρκετά λαϊκίστρια για να τον αποχωριστεί,τον Παπαδημούλη και τα καρότσια του,τον Βαρουφάκη και το εξοχικό του που ήταν μόνιμη κατοικία του αλλά δεν το είχε δηλώσει ως τέτοιο αλλά έπρεπε να το ξέρουν όλοι ότι εκεί μένει γιατί ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε.Α ναι, και την μεγάλη ανακάλυψη της ταξικότητας του ιού.Μέχρι που χτύπησε μετανάστες και ρομά οπότε πάει και αυτό το εξαιρετικό αφήγημα...

Υπήρχε και η εξαίρεση της Κωνσταντοπούλου η οποία και από τη τσέπη της έβαλε και τις επιχορηγήσεις του κόμματος πρόσφερε.Εύγε της !

3 σχόλια:

  1. Δεν θα σχολιάσω το κείμενο γιατί δεν θα συγκρατηθώ και αν αρχίσω άστο, με μια λέξη εύστοχο όμως!
    Να πώ μόνο ένα τεράστιο εύγε για το κομμάτι που έβαλες. Μου θύμισες τα χρόνια του σχολείου που το χορεύαμε σαν παλαβοί. Δεν θα ξεχάσω έναν συμμαθητή και γείτονα μου, τον Θοδωρή, που παρόλο που έπασχε απο πολιομυελίτιδα δεν τον έφτανε κανείς στον χορό, τέτοια άλματα με το ένα πόδι δεν έχω ξαναδεί. Ζωντάνια ενέργεια ζωή, ήταν πάντα έτσι όμως σαν χαρακτήρας. Αξέχαστες στιγμές.
    Να είσαι καλά!
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα έχεις διάθεση να ζήσεις...

    Επίσης δίνεις στοιχεία για την ηλικία σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν κυκλοφορήσει πολλές βέρσιον αυτού του κομματιού, αν και αυτή που έβαλες δεν είναι η παλαιότερη υπάρχουν και αρκετές πολύ νεότερες :)
      Π

      Διαγραφή

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...