Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Περιφορά




Δηλαδή κυρ πρωθυπουργέ η περιφορά της εικόνας της Παναγίας σε καρότσα απαγορεύεται,η περιφορά της Πρωτοψάλτη δεν απαγορεύεται;Δεν είναι πολύ του γούστου μου το πρώτο αλλά να προκρίνεται το δεύτερο και προκλητικό είναι και καρακιτσάτο.Και συγνώμη,ποιανού η ψυχολογία τονώνεται με την Πρωτοψάλτη;

7 σχόλια:

  1. Ξεδιάντροποι κι αντίχριστοι όλοι τους τι περιμένεις, ούτε τα προσχήματα πλέον. Οι μεν είναι δηλωμένοι αντίχριστοι κι οι δε λίγο περισσότερο θεατρικοί, με μάσκα, δεν χρειάζεται να είναι κανεις Σερλοκ Χολμς για να το αντιληφθεί πια.

    Κι αυτή η Πρωτοψάλτη θεέ μου, εντάξει ας καθόταν στ'αυγά της ήμαρτον. Δεν την γνωρίζω προσωπικά την γυναίκα αλλά ρε φίλε μας τα έπρηξε χρόνια για χρόνια με κείνο το κολλημένο χαμόγελο λες και την πάγωσε ο Δόκτωρ Φρηζ. Τι ήθελε τώρα να δείξει την αστείρευτη "καλλιτεχνική της έμπνευση"; Έλεος! Αυτό είναι το πρότυπο μας; Ε τότε φάτα.."κυρίαρχε λαέ"!
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.newsit.gr/ellada/ereyna-dianeosis-kai-Metron-Analysis-pos-zoun-oi-ellines-stin-pandimia-kai-ti-vlepoun-gia-tin-epomeni-mera/3019325/

    Η έρευνα δείχνει πολλά για τις αλλαγές που συντελούνται στην κοινωνία την εποχή του κορωνοϊού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα αλλάξουν πολλά,αυτό ήταν ένα καλό τεστ πάντως. Πολιτικά ήταν αδύνατον να εφαρμοστούν κάποια πράγματα που πριν τα πέταγαν με ύφος οι λεγόμενες "δεξαμενές σκέψεις". Τώρα με ξαφνική κίνηση ματ όλα είναι έτοιμα. Τυχαίο ή όχι αδιάφορο. Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει το ένα ή το άλλο. Εδώ πίστεψαν τον ΓΑΠ πχ, τον Τσίπρα, αν πάμε και πιο πίσω τον Ανδρέα, τον Σημίτη, τον Κωστάκη κι όλα τα καλά παιδιά. Χωρίς σχολειά με την πραγματική σημασία της λέξης λογικό είναι. Γενικά μπαίνουμε σε περίοδο γκραν γκινιόλ κι όποιος αντέξει.
    Ακούω βλέπω αλλά πλέον δεν πιστεύω τίποτα απολύτως. Δύναμη να έχουμε και Χριστό αυτό λέω κι ας γίνει ότι είναι να γίνει.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι λίγο αιρετικός σε αυτό το θέμα.Νομίζω πως είμαστε στο κατώφλι μιας λαμπρής εποχής.Θα το εξηγήσω σε προσεχή ανάρτηση.

      Διαγραφή
  4. Πάτερ μετά απο ενα σοκ όπως αυτό και μάλιστα απότομο δυο πράγματα συμβαίνουν, ή αναθεωρούμε και πάμε προς το καλύτερο ή το αντίθετο.
    Το αν έρχεται λαμπρή εποχή εξαρτάται απο πολλά και κυρίως απο μας τους ίδιους έχω την αίσθηση διότι απο μας ξεκινάνε τα πράγματα.
    Το ότι είμαστε σαν σε γκραν γκινιολ σκηνικό και θα είμαστε άγνωστο για πόσο δεν σημαίνει ότι όλα είναι ή θα είναι μαύρα. Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πιστέυω κι αυτό μόνο είναι θετικό.
    Πάντως ότι και να γίνει την τελευταία κουβέντα άλλος την έχει απο ψηλά.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω πως είμαστε σε μια εποχή που τα πράγματα δεν θα ξεκινάνε από εμάς αλλά θα μας ξεπερνούν κατά πολύ

      Διαγραφή
  5. Ήδη συμβαίνει. Αλλά όσα και να αλλάξουν γύρω μας εμείς τις ίδιες μάχες επι της ουσίας δίνουμε, οι συνθήκες αλλάζουν. Καλό να παρατηρούμε να αφουγκραζόμαστε να αναθεωρούμε και να είμαστε έτοιμοι για όλα όσο γίνεται, όμως τελικά τα διλήμματα παραμένουν επι της ουσίας πάντα τα ίδια. Οι ίδιοι που Τον σταύρωσαν, η ίδια φάρα εννοώ ακόμα εδώ είναι, μήπως εξαφανίστηκε, μπα.
    Το θετικό είναι ότι μέσα απο την αναταραχή ξεπετάγονται λουλούδια συνήθως. Και τα έχουμε τόσο ανάγκη τα λουλούδια.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...