Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Ισορροπία



Δεν δικαιολογώ τα μέτρα του κράτους,δεν διεκδικώ το "στέφανο" του υπερορθοδόξου,δεν χτίζω καριέρα για την επόμενη ημέρα.Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να περάσει αυτή κατάρα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιο ανώδυνα.Μετά ας κάνουμε τον απολογισμό.Δεν έχω στήσει ολόκληρη κοσμοθεωρία σε βεβαιότητες και έτσι δεν κινδυνεύει να γκρεμιστεί το σύμπαν γύρω μου.Αυτή είναι και η μόνη συμβουλή που δίνω σε όποιον με ρωτάει.Κρατήστε την ισορροπία σας για να μπορέσουμε αύριο,όσοι θα είμαστε εδώ,να χτίσουμε κάτι πιο όμορφο από αυτό που υπήρχε πριν.

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Και να μείνει ,θα αποδυναμωθεί,μια σκιά του θα καταλήξει.Η ζωή θα συνεχιστεί.Όχι όλων μας αλλά θα συνεχιστεί

      Διαγραφή
  2. "Κρατήστε την ισορροπία σας για να μπορέσουμε αύριο,όσοι θα είμαστε εδώ,να χτίσουμε κάτι πιο όμορφο από αυτό που υπήρχε πριν."

    Αυτό το υπέροχο μήνυμα θα έπρεπε να παίζεται συνέχεια απο όλα τα μέσα ώστε να το εμπεδώσουμε όλοι.
    Αργά ή γρήγορα θα τελειώσει αυτή η ιστορία και η ζωή θα πρέπει να βρει τον δρόμο της πάλι. Το γεγονός ότι θα έρθουν πάρα πολλές αλλαγές στον κόσμο που ξέραμε ως τώρα ίσως είναι και μια ευκαρία για μας, ας μην την πετάξουμε κι αυτην.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...