Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Κορωνοσχολιασμός

Αποτέλεσμα εικόνας για IZNOGOUD

-Έκλεισαν οι εκκλησίες (καλώς ή κακώς δεν ξέρω,καινούρια κόλπα είναι αυτά) και νίκησε η ανθρωπότητα,διαλύθηκε ο σκοταδισμός που λένε και κάτι μπαγλαμάδες στα Κύθηρα(αναφέρομαι σε αυτούς γιατί ξέρω και ποιοι είναι ακριβώς).Εύγε !

-Ευρωβουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήγε στο σούπερ μάρκετ και έφυγε με ένα φορτηγό πράγματα.Αυτοί που μας κουνούσαν το δάχτυλο για ανευθυνότητα,έτσι;

-Οι Αθηναίοι βολτάρουν σε Φλοίσβο -Γλυφάδα και οι Θεσσαλονικείς γεμίζουν την παραλία.Αλλά οι εκκλησίες έκλεισαν οπότε είμαστε ασφαλείς

-Πενήντα τούβλα,θεώρησαν κατάλληλη εποχή να πάνε για διαλογισμό στην Τουρκία αυτές τις ημέρες.Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω.Τουρκία,κορωνοϊός,πενήντα άτομα σε λεωφορεία κλπ.


-Αυξημένη κίνηση στα διόδια.Έτσι να "απλωθούν" τα κρούσματα στην επικράτεια.Μάθετε μπαλίτσα !

-Λείπει ο Ράμφος από τη Σαρακοστή; Όχι,δε λείπει φυσικά...

-Ευκαιρία για περισυλλογή .Ας την αδράξουμε !

-Ευκαιρία για προσευχή.Χθες ξενύχτησα διαβάζοντας ευχές,κανόνες,ψαλμούς και κάνοντας κομποσκοίνι.Μοναδική εμπειρία !




7 σχόλια:

  1. Πάντως, όταν έρθει απο πάνω μας κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε ούτε καν να το δούμε και μας απειλεί, πως ξεγυμνωνόμαστε απότομα, σαν οι φόβοι να παίρνουν μορφή, να αναπνέουν κι αυτοί ξαφνικά ζωντανεύοντας έξω στο φως, να ξεγλυστράνε απο τις κρυψώνες τους.
    Ο άλλος ρίχνει μπουνιές για ένα χαρτί υγείας!..ο άλλος μαζεύει δυο τσουβάλια προμήθειες για πάρτη του κι άς τους άλλους να κουρεύονται και το υπερασοπίζεται κιόλας δεν χαμηλώνει μια στάλα ούτε εκεί, κάποιοι όπως λες κάνουν ηλιοθεραπεία σαν να μην τους αφορά τι γίνεται γύρω αρκεί να νιώθουν "καλά"...Γελάω με αυτά τα καμώματα αλλά δεν ξέρω αν θα έπρεπε, είναι βέβαια νευρικό αλλά πικρό γέλιο.
    Τελικά οι κρίσεις κάθε είδους ίσως έχουν απώλειες, πόνο, ανακατωσούρες και πολλά βάσανα αλλά ξεσκαρτάρουν. Είναι σαν το χωράφι, αν δεν το καθαρίσεις δεν το φρεζάρεις δεν φέρεις τα πάνω κάτω δεν πρόκειται να φυτρώσει τίποτα ποτέ.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τις χρησιμοποιήσουμε σωστά λειτουργούν έτσι οι κρίσεις.Και δυστυχώς βλέπω πως και σε αυτή την κρίση αναλωνόμαστε στο να βρούμε εχθρούς και να τους καταραστούμε και όχι να ψάξουμε βαθύτερα αίτια είτε να αναθεωρήσουμε τις προτεραιότητές μας είτε να δούμε πως θα βελτιωθούμε μέσα από το χάος και -κυρίως-πως θα καταφέρουμε να μας αφήσει αυτό το πράγμα λιγότερες πληγές και σημάδια.

      Διαγραφή
  2. Παπά, κόψε τον Σκάι. Θα σκάσεις στο τέλος.
    Πήγε ο Παπαδημούλης κ πήρε πράγματα ε Και;
    Τι πιο λογικό να εφοδιαστείς με ικανή ποσότητα πραγμάτων που θα σε κρατήσει μέσα κ δε θα χρειαστεί να βγεις.
    Κ εγώ όταν επιστρέφω Κύθηρα γεμίζω ένα αυτοκίνητο πράγματα για να λειτουργήσει το σπίτι.
    Κ εγώ, τώρα το Σάββατο, πήρα μεγάλη ποσότητα κρέατος για τα παιδιά που σε νηστεύουν κ έτσι δε θα αναγκαστώ να εκτίθεμαι κ να εκθέτω τους γύρω μου σε κίνδυνο. Δεν τρέξαμε να αδειάσουμε ράφια κ πήγαμε κ μόνοι μας!
    Άσε Τώρα με τα ρεπορτάζ του γαμπρού του Μητσοτακέικου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βλέπω Σκάι.Δεν έχω κολλήσει και με ΕφΣυν και Αυγή όμως.Κι εγώ πήρα ένα καλάθι για δυο τρεις μέρες.Όχι δυο καρότσια.Στο ψυχικό θα μείνει,δε θα πάρει τα βουνά ο γίγαντας

      Διαγραφή
  3. Εγώ πάλι δεν πήρα ένα καλάθι για δυο τρεις μέρες, πήρα για δύο εβδομάδες, για να μην βγω έξω, για να μην έρθω σε επαφή με κόσμο, για να ελαττώσω τις πιθανότητες.......(ο καθένας μας λειτουργεί διαφορετικά)
    Το Σκάι ήταν συμβολικό. Κ εγώ που δεν έχω τηλεόραση με βομβάρδισε η Google στο κινητό με αυτήν την είδηση.
    Τι πιστεύεις δηλαδή ότι φοβήθηκε πως θα τελειώσουν τα πράγματα κ στοκαρε προϊόντα;
    Κ πού τον βρήκανε;
    Δε σε κάνει να θλίβεσαι το γεγονός πως στέλνουν Ρεπόρτερ να παρακολουθούν τα καρότσια βουλευτών;
    Υποπτευόμενοι πως αφού γύρισε από Βρυξέλλες θα αγοράσει πολλά πράγματα την έστησαν στην ουρά του σούπερ.
    Θλίψη!
    Σαν τον άλλο Ρεπόρτερ- Δημάκη, Δημαδη...;- που όχι μόνο είχε φορέσει περούκα κ έβλεπε τι ξόδευε ο Κοτζιάς με την αντιπροσωπεία του στη Νέα Υόρκη αλλά συστηματικά πήγαινε στο μπαρ του ξενοδοχείου κατανάλωνε κ χρεωνε την ελληνική αντιπροσωπεία με σκοπό να παρουσιάσει την μεγάλη ανακάλυψη στο ρεπορτάζ του!!
    Υποψιαστηκε όμως ο Έλληνας αστυνομικός κ τους πιάσανε από τις περούκες, ο περουκινης!
    Πριν ένα μήνα ήταν η δίκη αλλά ο δαιμόνιος Ρεπόρτερ δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με θλίβει που έχουμε τέτοιους βουλευτές και που έχουν τυφλούς υποστηρικτές.

      Διαγραφή
    2. Και μη ξεχάσω κι εκείνους τους ανεκδιήγητους της ΝΔ που μετά τα πρώτα σοβαρά μέτρα πήγαν σε ταβέρνα να φάνε.

      Διαγραφή

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...