Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Ζόμπι



Θα βγούμε και απ'αυτή τη κατάσταση.Όσοι βγούμε.Σίγουρα θα είμαστε αλλαγμένοι.Σίγουρα κάποιες πληγές θα μείνουν και θα γίνουν σημάδια.Σημάδια που θα διαμορφώσουν τις κοινωνίες την επόμενη περίοδο μετά την πανδημία.Αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα προλάβουμε να τα αφομοιώσουμε όλα αυτά διότι υπάρχουν ανοιχτά θέματα σε όλο τον κόσμο και ειδικά στη χώρα μας,που μπορεί να έχουν καλυφθεί λίγο για την ώρα,θα βγουν όμως στην επιφάνεια στο μέλλον.

Εκτός κι αν αρχίσουμε να γινόμαστε ζόμπι σιγά σιγά...

4 σχόλια:

  1. Κάποιοι έχουν γίνει ζόμπι καιρό τώρα δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει. Το σίγουρο είναι ότι μετά απο αυτη την ιστορία τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Δεν συμβαίνει συχνά να βάζει λουκέτο όλος ο πλανήτης και μάλιστα επ αόριστον. Έπονται και άλλα, ο θεός να βάλει το χέρι του για όλους, δίκαιους και αδίκους.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τη γνωστή μας καθημερινότητα, μετά από όλο αυτό θα έχουμε τηνα ανάγκη να ξαναβρούμε την καθημερινότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα είναι μια καθημερινότητα επιφανειακά ίδια αλλά πολύ αλλαγμένη στο βάθος.

      Διαγραφή
  3. Δεν το πιστεύω!
    Εδώ θα είμαστε(;) να το δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...