Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Απόφαση



Η απόφαση της Ιεράς Συνόδου ήταν σωστή.Ίσως να άργησε και λίγο ώστε να μην μπορεί να αποδοθεί σε κυβερνητικές πιέσεις.Τέλος πάντων,θεολογικά μπορεί να υπάρχουν αντιρρήσεις αλλά από τη στιγμή που είχαν μπει στο στόχαστρο οι ναοί και οι εκκλησιαζόμενοι,και δημιουργήθηκε τέτοια ανησυχία και αναταραχή(τεχνητή στα πάντα ευήκοα ώτα των περισσότερων Ελλήνων)ήταν σωστή απόφαση.Ίσως επίπονη αλλά σωστή.

Να πω την αλήθεια κι εγώ ανακουφίστηκα που δεν θα μπαίνω κάθε τρεις και λίγο στο λεωφορείο...

2 σχόλια:

  1. Αν και δεν μπορώ να το διανοηθώ απαγόρευση των λειτουργιών για κανένα λόγο ελπίζω να έχει κάποιο αποτέλεσμα. Η μεταδοτικότητα αυτού του σατανά είναι απίστευτη και δυστυχώς απο ότι βγαίνει τελικά όλοι κινδυνεύουν όχι μονο οι ηλικιωμένοι ούτε αυτοί με προβλήματα υγείας, είναι πως θα σου κάτσει.
    Αυτοί που γκρινιάζουν πάντως για τις εκκλησίες και την θεία κοινωνία είναι τι να πω..για γέλια ή για κλάματα. Και έρωτα τρελό να είχαν έτσι δεν θα έκαναν μα την αλήθεια δηλαδή.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλή αντιδραστικότητα είναι,σε μεγάλο μέρος,κατά τη γνώμη μου.

      Διαγραφή

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...